אנשים

לא יודעת מה איתכם אבל..

נמאס לי ששמים את אותם התמונות.... למה שלא יגוונו קצת?! יש קצת יותר מ4 תמונות לשרית... אני יודעת שתגידו העיקר שזה שרית, אבל דופקים תתמונה הזאת בכל חור..חלאס

Music4Life

New member
אני מסכימה איתך ניקול, זה מעצבן

כי באמת ברוב הכתבות יש אותם תמונות ישנות שלה ויש לה עוד הרבה תמונות חדשות יחסית שאפשר להשתמש...קצת מעצבן אני יודעת

Music4Life

New member
ניקול - תודה!! שרית עם הדרבוקה!!!

את לא יודעת כמה שאני אוהבת את הכלי הזה (דרבוקה) נדקלתי אליו ורק דרך שרית! אני אוהבת את התמונה שהרגע הבאת...איזה שווה - תודה!!
הדלקתי מה לעשות...גם שרית וגם דרבוקה?? זה יותר מידי בשבילי

גמני.....

והיום ביקשתי מההורים שיקנו לי דרבוקה חח ואם כבר מדברים על דרבוקות, מישהו יודע כמה עולה דרבוקה?

Music4Life

New member
דרבוקות ? תפני אליי!

עשיתי סקר שוק...אם את רוצה אני אביא לך אתר נחמד של דרבוקות טובות! יו למה שרית לא פה שתביא לנו קצת אינפורמציה?
בכל מקרה, דרבוקות עולות לפני הסוגן. יש דרבוקות עם עור שעולות הרבה.. יש דרבוקות פשוטות מפלסטיק שעולות 140 שקל שזה נחמד...תלוי מה את רוצה וכמה את מוכנה להשקיע. תיכף אני ארשום לך אתר נחמד...

Music4Life

New member
הנה האתר :

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/marom/product.asp?pf_id=RS1055 בנסוף, הייתי היום בדיזינגוף סנטר וראיתי דרבוקות כי אני ממש ממש רוצה לקנות וללמד גם בקרוב אבל לא היה שם מה שאני מחפשת וחבל. אני מנסה להשיג משהו טוב, אבל אני לא הכי בקיעה בנושא לצערי.

חח כבר הבנתי כמה בערך עולה דרבוקה

ותודה על האתר ניבה
עכשיו נשארה לי עוד שאלה....איפה אפשר לקנות דרבוקות לא יקרות מידי אבל גם לא זולות מידי באזור המרכז (חולון,ת"א,יפו)? ראיתי ביפו יש...ראיתי איזה חנות אחת מלאה דרבוקות ואחת דומה בול לשל שרה חחחח

Music4Life

New member
בבקשה. אני לא הכי מכירה חנויות...

אבל אני מבררת בימים האלה את העניין. בת"א יש בטח מלא מקומות אבל אני פשוט לא מכירה. אם את מוצאת איזה שהוא מידע, תעבירי אותו אליי, תודה.

חן חמי

New member
ניקול נשמה

רוצה את הדרבוקה שלי? אני יעביר לך אותה בשמחה! היא ממש טובה דרבוקה סורית- כמוני :)

omribrz

New member
אגב דרבוקה מצרית

בדי וי די היכל התרבות 2000 בתוספות מראים את שרית במצרים בחנות של דרבוקות ומראים אותה מנגנת עם שתי דרבוקות וזה קטע מצחיק ויפה

בכיף חמי חח

חח איזה מצחיק זה שאומרים דרבוקה סורית,מצרית וכו' למה למשל לא אומרים פסתנתר שוודי או תופים סיניים? חחחח עזבו היתחרפנתי היום...12 שעות לרקוד ולדבר זה קשההההההההההההההה

חן חמי

New member
מה אני אשמה

שהדרבוקה סורית?? חחחח אם תרצי תמונה שלה תגידי לי אני יצלם וישלח לך

למעלה