אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xtabizious

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו ככה? אם יש מישהו שיש לו שירים של Percolator חייב... אבל חייב להגיד את זה כאן והעלות את זה או לשלוח את זה בדרך כלשהיא אליי למחשב... עכשיו למה אני אומר את זה? הנה לכם שיר אחד (היחידי שמצאתי בסולסיק) שאם הוא לא פאנקי... אז אני קופץ מגג ולא קורא לעצמי יותר לטבי Funky

Xtabizious

New member
תמיד אתם גם יכולים להגיד

מה אתם חושבים על זה

Kaplan3

New member
קטע מגניב!

הבנאדם קצת אנונימי.. הדבר היחיד שמצאתי עליו באינטרנט זה אתר עם תקליט שלו.. חוץ מזה לא מצאתי אינפורמציה עליו.

Napoliya

New member
איזה גרוב חזק

me like!
למרות האיכות הירודה של הסאונד.

Raptor Bass

New member
אחלה שיר, אבל האיכות קצת מבאסת...

אני אומר ל-Steezo לחפש את זה בארה"ב...אולי הוא עוד יחזור עם דיסק או משהו...

gushi

New member
כנס../images/Emo26.gif

הוא נקרא MR. PERCOLATOR והשיר הוא I GOT A THING FOR YOU BABY (כנראה שהשיר שאתה מצאת הוא חלק שני לזה..) יש אותו בסולסיק עכשיו אצלי.. מי שרוצה להוריד שמתי שם לכמה ימים את FSUK2 פאנק אלקטרוני מצוין. יש לי רעיון בואו נעשה שירשור סולסיק שכל אחד יגיד את הכינוי שלו וככה ניצור קהילת פאנק ישראלית בסול סיק.. אני פותח חדר שנקרא פורום פאנק כנסו אליו.. הכינוי שלי זה wish you were here יש לי הרבה פאנק ורגאיי שאני לא שם בסולסיק אבל תיצרו איתי קשר ואני אתן לכם מה שתרצו.

Xtabizious

New member
הכינוי שלי זה xtab

אני חולק את כל השירים שיש לי על המחשב... משהו שנע בין 4000 ל-6000... הבעיה היא שזה ממש אבל ממש לא מסודר

Xtabizious

New member
+++

יש לי הרבה סגנונות... אז אם אתם רוצים פאנק וכאלה ואתם לא מוצאים שום דבר בבלאגן הזה אז דברו איתי

למעלה