אנשים אתם מעשנים פה רק סיגריות ?
ה ההילה האדומה New member 8/10/04 #2 אני מעשנת גם נרגילות אבל יש כאלה שמעשנים גם דברים אחרים ....למה שאלת?
M MaYa 181 New member 8/10/04 #3 סתם רציתי לברר משהו... לא משנה.. אז על מה אתם בעצם מדברים בפורום הזה?
ל לולהההה New member 12/10/04 #10 היי אני חדשה ../images/Emo9.gif ואני מעשנת רק סיגריות נכנסתי האמת לשאול שאלה מה עושים עכשיו עם הסיגריה שורפת לי בגרון קצת..ממה זה?
היי אני חדשה ../images/Emo9.gif ואני מעשנת רק סיגריות נכנסתי האמת לשאול שאלה מה עושים עכשיו עם הסיגריה שורפת לי בגרון קצת..ממה זה?
D Deadnight Warrior New member 13/10/04 #12 מפסיקים לעשן אלא אם כן את לא רוצה לוותר על הלוק המאגניב של בחורה מאגניבה שמעשנת. ממה זה? מזה שאת מעשנת אולי?!?!?!?!?! קיצר צפי פגיעה דבר ראשון דבר שני כמה עוד
מפסיקים לעשן אלא אם כן את לא רוצה לוותר על הלוק המאגניב של בחורה מאגניבה שמעשנת. ממה זה? מזה שאת מעשנת אולי?!?!?!?!?! קיצר צפי פגיעה דבר ראשון דבר שני כמה עוד
ל לולהההה New member 13/10/04 #14 מהההההההההה אני מעשנת כבר שנה וחצי ודבר ראשון אין לי שום לוק של ילדה מאגניבההההה בגלל שבחצי שנה הראשונה שהתחלתי לעשן בכלל כמעט אף אחד לא ידע אז בלי השערות קודמות
מהההההההההה אני מעשנת כבר שנה וחצי ודבר ראשון אין לי שום לוק של ילדה מאגניבההההה בגלל שבחצי שנה הראשונה שהתחלתי לעשן בכלל כמעט אף אחד לא ידע אז בלי השערות קודמות
D Deadnight Warrior New member 14/10/04 #15 בההההההה?!?!?!?! ולמה התחלת לעשן? כי זה היה טעים לך אחרי שניסית את הסיגריה הראשונה? אה.
ל לולהההה New member 14/10/04 #18 מה זה השאלות האלה למה התחלתי לעשן היה לי הרבה סיבות ולא בגלל שהיה לי טעים ומשעמם בואי תשאלו פה למה כל אחד התחיל פה לעשן,איזה שאלה
מה זה השאלות האלה למה התחלתי לעשן היה לי הרבה סיבות ולא בגלל שהיה לי טעים ומשעמם בואי תשאלו פה למה כל אחד התחיל פה לעשן,איזה שאלה