צילומים לשבוע הקרוב... 5 כרטיסים, המעוניינים - להודיע לי עד יום שלישי בשעה 16:00. חוץ מזה, גל, מעניין אותי - אחרי ששלחת את המסר בנוגע למתנה - קיבלת את התגובה שלי אליו?? עם ההצעות?...
הייתי אמור להתגייס כן... דחו לי את הגיוס... אני דורש שיהיה לי פרופיל 64... בשביל שאני אעשה משהו שאני אוהב ואני יכול לעזור בו מאשר משהו שאני אתקע באיזה חור ואני לא ארצה לעשות אותו...
הרי כאישה... אין לך פה ממש שיוון, אצל בנות פרופיל 97 זה אומר:" וואלה... איזה יופי... היא יכולה להגיע לאיזה תפקיד שהיא רוצה... (כמעט)" אבל אצל גברים זה בדר"כ: וואלה... איזה יופי... הוא יכול להיות קרבי... בוא נשלח אותו לקרב..." ואני... בתור אחד שלא מחפש את הדברים שנילווים לקרבי לא מעוניין בזה... לא משנה שהפרופיל שלי בכלל 82... אבל זה עדיין קרבי... עכשיו אני לא יכול ללכת אליהם ולהגיד להם "שמעו אני לא רוצה קרבי..." והם ייענו לי ב"סבבה... אין בעיה... בוא אני אתן לך להיות...." אין כזה דבר... אצל בנות זה יותר קיים מאשר בנים... את - יכולה להגיד שאת רוצה קרבי... ואם יש לך פרופיל תואם... סביר להניח שתגיעי לשם... אבל בעיקרון את לא תלכי לשם כי את לא רוצה... וגם אם שלחו אותך ואת לא רוצה... מילה אחת ואת בחוץ... כל כך לא פייר...
בנות לא תמיד יכולות להגיע לאיזה תפקיד שהם רוצות, ואפילו בהרבה מקרים למרות הפרופיל הגבוה שלהם משבצים אותם בתפקידים פקידותיים.. וזה מנסיון.. (לא שלי כמובן, לי יש עוד שנתיים, של בנות שאני מכירה..)