אנשים!

~*~gaL

New member
אנשים!

צילומים לשבוע הקרוב... 5 כרטיסים, המעוניינים - להודיע לי עד יום שלישי בשעה 16:00. חוץ מזה, גל, מעניין אותי - אחרי ששלחת את המסר בנוגע למתנה - קיבלת את התגובה שלי אליו?? עם ההצעות?...

Kido2222

New member
אני מקווה שאת טועה... אבל...

כמו שזה נראה... היא צודקת... הם הקליטו דברים ללקט... :/

mati88

New member
אתה לא אמור להיות מגויס או משהו?

Kido2222

New member
גם אני שמח לראות אותך מתי... :)

הייתי אמור להתגייס כן... דחו לי את הגיוס... :) אני דורש שיהיה לי פרופיל 64... בשביל שאני אעשה משהו שאני אוהב ואני יכול לעזור בו מאשר משהו שאני אתקע באיזה חור ואני לא ארצה לעשות אותו...

mati88

New member
זה הכל מתוך דאגה אביעד, באמת

ואל תדאג, אתה עוד תצליח להוריד פרופיל! אני מאמינה בך!

~*~gaL

New member
מההה..? צרות של עשירים...

כולי תקווה שלי לא יורידו פרופיל... אני הרי לא הבנאדם הכי גדול שקיים...

Yuvalenko

New member
מה?? ברור שאת לא.. מה זתומרת..

הרי ברור שלא יגייסו אותך לפני שאת בת 18, אז מה אם את עדיין קטנה.

Yuvalenko

New member
זה שלא דיברנו 38 שנה לא אומר שאני

תמיד רציני איתך, גל...
תשתחררי!... (לא מהצבא)

Kido2222

New member
יופי... זה לא ממש הוגן את יודעת...

הרי כאישה... אין לך פה ממש שיוון, אצל בנות פרופיל 97 זה אומר:" וואלה... איזה יופי... היא יכולה להגיע לאיזה תפקיד שהיא רוצה... (כמעט)" אבל אצל גברים זה בדר"כ: וואלה... איזה יופי... הוא יכול להיות קרבי... בוא נשלח אותו לקרב..." ואני... בתור אחד שלא מחפש את הדברים שנילווים לקרבי לא מעוניין בזה... לא משנה שהפרופיל שלי בכלל 82... אבל זה עדיין קרבי... עכשיו אני לא יכול ללכת אליהם ולהגיד להם "שמעו אני לא רוצה קרבי..." והם ייענו לי ב"סבבה... אין בעיה... בוא אני אתן לך להיות...." אין כזה דבר... אצל בנות זה יותר קיים מאשר בנים... את - יכולה להגיד שאת רוצה קרבי... ואם יש לך פרופיל תואם... סביר להניח שתגיעי לשם... אבל בעיקרון את לא תלכי לשם כי את לא רוצה... וגם אם שלחו אותך ואת לא רוצה... מילה אחת ואת בחוץ... כל כך לא פייר...

kfm

New member
זה לא כלכך מדויק דווקא..

בנות לא תמיד יכולות להגיע לאיזה תפקיד שהם רוצות, ואפילו בהרבה מקרים למרות הפרופיל הגבוה שלהם משבצים אותם בתפקידים פקידותיים.. וזה מנסיון.. (לא שלי כמובן, לי יש עוד שנתיים, של בנות שאני מכירה..)

Dafnush17

New member
צודקת..זה לא מדוייק...

אביעד סתם מדבר שטויות...הוא פשוט ממורמר... שאף אחד פה לא יקשיב לאביעד בכל מה שקשור לצבא! תתגייסו! צבא זה כיף! יובל, בלי תגובות!:)

Yuvalenko

New member
חחח..... איך ידעת שאני הולך להגיב?!

מדהים שרשמת פה הודעה. זה כמו ש... שאביעד יילך לקרבי.

לוּבּה

New member
זכרתי שטל אמר משהו על זה שלא

יהיו צילומים השבוע. אבל לא הייתי בטוחה.

~*~gaL

New member
טוף, אז בקרוב תפתח ההרשמה לשבוע הבא

... תבררו כבר מעכשיו אם אתם יכולים להגיע..

greeneye

New member
ברור.

כללתי אותך גם בהצבעה, ונבחר ע"פ רוב ה-"מה?! כבר גדלתי?!" והמזלטוב מהפורום+ניקניימז ושמות.

למעלה