אנשים...

iT DiS

New member
אנשים...

יש לי תחושה שהפורום הזה מתקיים רק כדי להגיב על משחק ההימורים והסקירה השבועית... צריך לדעתי יותר להתייחס לדיונים כמו שאופיר נוהג להביא, על הקהל, השחקנים, ההנהלה, האיצטדיון(הישן והחדש), התארגנות למשחקים, לדברים נוספים, ובכלל... נכון שיש את זה אבל תמיד לקראת יום רביעי הכל דועך... אז יאללה... יותר תגובות... הרי כמה כיף היה לנו לדון בפנדל? ובסוגיית האבוקות? ושער2? ושער5? וז'ינו? וזוהר? אז באמת..

מוצארט

New member
מאור אלבז יפתח מחר בשער

הסעות לפ"ת יצאו יום שבת בשעה 2 אחה"צ מרחבת הקונסבטוריון . מחיר הסעה הלוך ושוב -25 ש"ח. אין לי מושג כמה עולה כרטיס.

לפניכם מידע לגבי הנסיעה למשחק וזמן

המשחק. יציאה מ: רחבת הקונסבטוריון שעת יציאה: 14:00 מחיר נסיעה הלוך וחזור: 25 ש"ח בלבד. מחיר כניסה לאצטדיון:60 מבוגר 30 נוער(ז'ינו,ראה מה עושים בפ"ת) שעת משחק ב"שלם וצפה":16:40 (לפי שעון אינדונזיה,חחח) הרכב הפועל ב"ש: שער:מאור אלבז הגנה:אילוז מאטיץ אברומביץ ובן דיין(לא שמעת על השיר "עוף גוזל"?,שיעוף מב"ש הליצן הזה). עוז יפרח סאריץ קישור:אליהו דה אוליביירה(עושה רושם של בחור שקט ורציני,וקשר לא רע). חלוץ:אברג'יל מזרחי(לא יודע אם לבכות או לעודד,נשבע לכם,אני נקרע מבפנים,וזה לא מצחיק בכלל). נסיעה שקטה,בטוחה בכבישים,ב"ה ניצחון לב"ש,ושתחזרו בשלום. אני יהיה בעבודה וירזיק יידים!!!!

blueman1

New member
אתה צודק...

אבל כשיש איזה משהו ישר מדברים ודנים עליו ברוב הזמן אין כאלו חדשות והתפתחויות מרעישות לגבי הקבוצה כמו שהשבוע חוץ מפרשת רחמין לא היה הרבה בקבוצה.

iT DiS

New member
אפשר להמשיך בדיונים שמעלים כאן

למשל עניין העידוד,שער2-שער5,האבוקות הרבה דברים שהם לא פחות חשובים ועקרוניים מאשר הפציעה המשעממת של רחמין...

ל it dis.הנה משהו בשבלך..נא קרא!

אני מנסה להביא לדעת האוהדים היקרים שלנו את עיניין צורת העידוד,ובהחלט אשמח לקבל פידבקים כמו שאני קורא כאן. אז אל תתבייש,תציע דברים.. ההההההההההה...ודרך אגב..בקרוב יהיה סקר חדש שלי,שבו השאלה.. "איזה סמל הייתם מעצבים לקבוצה?". תודה על הפירגון מראש,והירבו דעתם של אנשים כמוך.

iT DiS

New member
קודם כל תודה..

שנית...לפי דעתי צריך בהחלט להביא את העידוד לרמות הרבה יותר גבוהות, נעימות וכמובן מרשימות, הרעיונות נבנים לי בראש אך לאט, לכן רעיונות של אחרים יכולים לסייע... יאללה הפועל מ-ל-ח-מ-ה!!

בולמן 1,תענה לי..אתה חושב ש..

חדשות מרעישות זה טוב? ככה או ככה הקבוצה במצב כפית והעסק בטטה,אז לדעתי,עדיף שבועות ואפילו חדשיים שלושה של שקט בלי הרבה בלאגן. גם שקורה משהו טוב,אנו יוצאים מגדרנו,וזה גורם לבלאגן יותר גדול. אני מבין את כוונתך ואין לי שום טענות,ההיפך.זהו אתר האוהדים והלחם של האתר הוא ממצאים פיקנטיים על הקבוצה,אבל תזכור שבאתר זה אנשים מסתכלים וכותבים ואני מבטיח לך שלאוהדים איכפת מה רשום פה,והם הולכים לפי התגובות שלנו. אני נותן לך את מלוא הכבוד בתור אחראי האתר,אבל זו דעתי לגבי תשובתך הקודמת.

blueman1

New member
שלא תבין לא נכון

אני התכוונתי שהפורום הזה הוא פורום על הפועל ב"ש , אז מן הסתם שכל השירשורים יהיו על הפועל ב"ש וקצת על המסביב, אז כאשר אין כלום ושום ידיעה על הקבוצה הפורום יותר שקט וכאשר פתאום קוראים דברים אז ישר אנשים מגיבים פה והפורום זורם.

מוצארט

New member
הנה נושא!

אנחנו צריכים סקר חדש! אני הצעתי לשי סקר כזה: "מה דעתכם על החדש של רייכל" אבל הוא לא רצה

כולם בפ"ת,אבל תזכרו..יש לנו ...

אורחת חדשה ישנה בתחתית...אורחת לא צפויה,בדמותה של לא פחות..הפועל ת"א. אז שייע מושיע,וקשטן כבר "דפק כרטיס" בפ"ת,לאיווניר משחק המזל בנצרת עלית,לוין כנראה ירד,ולחמן לא מוותר בסכנין.. והנה אנחנו!!אלי כהן שלנו,לא פחות דומה ליריבו,קשטן,רק שאלי שלנו עדיין בשלבי הכרת הקבוצה...זה לגיטימי וזה בסדר,אבל רק שלא יהיה מאוחר.. הפועל ת"א..לדעת כל הילדים בני ה-14 שבאתר,היו בתחתית לקראת אמצע שנות ה-90 ולמזלם סיני אם אני לא טועה או קשטן,הצילו אותם במחזורים האחרונים(ניסו אביטן שיחק שם בתקופתו). אז נגד הפועל ת"א,זו המלחמה היותר ריאלית לדעתי. בכל אופן,הולכים לפ"ת בשביל להזיע,לקרוע ת'תחת,וביזע רב להביא את הכבוד לסמל שלנו.

למעלה