אנשים

אנשים

לחלקכם יש זמן לחקכם יש עבודה , ומעט זמן לחקכם יש עבודה , ולימודים וממש מעט זמן ויש את אלה שיש להם עבודה , לימודים וסידורים למינהם ובכל זאת נשאר להם ממש ממש מעט זמן אבל כולם פה אוהבים תלת יש יותר ויש כאלה שזה זורם להם בעורקים אז ברצוני לבקש מכם מה דעתכם על מעיין תחרות , למטרת עיקרון הדבר מה גם יכניס לכם רצון , גם יוזמה להשתפר,וגם גיבוש קטן,בן חברי הפורום. מה דעתכם.. הצעות,הערות , התעניינות , ושאלות..

exec

New member
LOL

נראה אותך גבר, אבל בלי דיפ יו וי ושאר כלים חיצוניים...

../images/Emo6.gif אלדרין , אתה תרכז את העניין

חברים כל אחד צריך (כן צריך) להעלות הצאה אחת בודדה(לפחות) (תשתמשו בדמיון,זה מהות העיקרון ..לא ?). צוות השופטים יכלול מספפר "שופטים" שמבינים את מהות התלת קבוצת השופטים יעמדו על בין 2 עד ל4 אנשי שיפוט

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif מה קורה לאף אחד אין רעיונות?../images/Emo12.gif

היו הרבה אנשים שרצו לעשות משהו כזה, איפה נעלמו כולם

eldarinn

New member
יש לי רעיון נחמד...

אני אפרסם תמונה מציאותית כלשהי (צילום) של נוף, גוף, קלוז-אפ מסויים. מי שירצה להשתתף יצטרך לקחת את התמונה המקורית ולשתול בה אובייקט תלת מימדי פרי יצירתו וכמובן להתאים אותו לסביבה בכל מה שקשור לתאורה, טקסטורות, גודל, צל וכו'. כמובן שאני אנסח כללים ברורים לגבי התמונה ברגע שתהיה מספיק היענות. מי בעניין שירים את ידו?

טוב ...

טוב קצת נכונות ורצינות. התחרות תעסוק בכל הנוגע לתלת : 1.מידול : מש , פוליגון , וכו'.. המידול לא חייב להיות מפורט , הוא חייב להיות ברור ונקי,מאוד מומלץ להתייחס לעניין כוח המשיכה , והמהות הפיזיקלית של המודל (שלא נראה רגליים ממש קטנות,מתחת לאיזה ממוטה
) בעיקר יש לעסוק בדמיון פורה , וטוב. 2.תאורה: כל דרך שתציג את המודל עם מספיק תאורה,ותאורה שתראה את המודל בצורה הכי ראליסטית ו/או בצורה שלדעתכם תיהיה הכי טובה . 3.טקסטורה: הטקסטורה הכי טובה(בדרך כלל) ,היא הטקסטורה שמתארת את המוצג בצורה שהיא לא עם יתר על המידה , וגם בצורה מאוד מתונה. עכשיו נשאר לאלדרין לבחור מספר(2-4) חברי שופטים,שאני מאמין שהוא יבחר בקפידה. התחרות תעסוק (לבחירתכם): א.ספורט (גולף,סקי,כדורגל,כדור-עף,קליעה למטרה,ביליארד,יריות,וכו'..) ב.תקופות (ימי הבניים,עידן הקרח,ההווה , העתיד...וכו'..) ג.חפצים דוממים(כיסאות,כרטיס מסך,ארון,טלויזיה,חדר,סלון...) ד.נוף,אתרים (מבנה חדש/ישן,אצטדיון,מבנה רומאי עתיק,איטלקי.. ה.דמויות-characters שהתקבלו בהצעה ו.חיות(אתה חמוד אתה...) סוף העבודות יתקבלו , בסוף חודש הבא(31-מרץ-2005) את הכללים אלדרין ירשום לפניכם ברגע שיוכל (שינויים,יחלו בהחלטת אלדרין אם זה- זמן הגשת עבודות/דגמים ,משתתפים,שופטים,בעצם כל דבר הקשור לתחרות עצמה). אלדרין אליך..
בהצלחה לכולם

eldarinn

New member
פששש..זה היה מקיף! ../images/Emo6.gif

תודה לך על העזרה. מה נסגר לגבי הקונספט של התחרות עוד לא הבנתי אתם מעוניינים לקבל את הרעיון שלי? ראיתי שיש היענות לעניין...

E r A n 1982

New member
wow

מאיפה כל זה בא? ישר כח על היוזמה! זה באמת יכול להרים את הפורום בכמה רמות. (חבל שאני כנראה לא אשתתף בתחרות הזאת) יש רק דבר אחד שאני באמת חייב להגיב עליו.... מה רע בממוטות עם רגליים ממש קטנות?! בדיוק ראיתי היום את האנימציה המעולה בCGTALK של The Awakening of Consciousness. רגליים חלשות זה המוטיב והוא פועל בסדר גמור. הכל תלוי בעיצוב.

Druyanizem

New member
הצעה:

פרשנויות לסרטים... כל אחד יבחר סרט וירנדר סצינה שקשורה אליו ומבטאת אותו בצורה שהוא רוצה. אין הגבלה בסגנון (כלומר, ריאליסטי, קרטוני...).

זה יכול להיות נחמד

רק שכל פרשנות שתעמוד על צירה , מצד התלת טצתרך להציג גם את המור להשוואה,וניקוד המתמודד

למעלה