אנשים...

noabethr

New member
אנשים...

היי מנשמע??? רציתי להגיד לכם שא' אפשר לשלוח לוויל אסטס (JJ) מכתב וב' אתם חייבים לראות את הסרט צוללת U-571 שוויל משחק שם......
בטח שמתם לב שכל דמות שהוא אי פעם שיחק זה דמות של מישו רגיש אבל קשוח....? איזה חמודדדדדדדדדדדדדדד
קיצר הוא גם שיחק פעם בתוכנית קירק-היה בערוץ הילדים לפני 7 שנים הוא שיחק ברקיע השביעי בעונה השניה הוא שיחק בצער גידול בנות יש לו כמה סרטים....1 אימה שאני לא זוכרת איך קוראים לו ויש לו סרט שקוראים לו: ניו פורט סאות'....(שאגב אני קונה)... והוא מופיע בקליפ איטס מיי לייף של בון ג'ובי ויש לי ראיון מוקלט איתו מראיון שערכו עם בון גובי (יש בערוץ E כל הזמן בסליברטאים-ג'ון בון ג'ובי-הוא מופיע בראיון הזה) קיצר כל הקליפ הוא רץ וקופץ ורוב הקפיצות והפעלולים הוא עושה בעצמו=] הוא אמר שהיה מממממממש כיף ושהוא רץ איזה 3 ימים (חחח) טוב תודו שהוא ג-ד-ו-ל!?!

noabethr

New member
כההה שמעתי שהסרט לא משו

שמעתי שהסרט לא מי יודע מה טוב אבל בשביל וויל אני אעשה ה-כ-ל!!!!

הדסוששש

New member
וואי איפה אפשר לראות את הסרט??

חח ועכשיו כל פעם שיהיה על בון ג'ובי אני אראה וואי איך אהבתי את השיר הזה =) ואיך אפשר לשלוח לו מכתב?!

noabethr

New member
הסרט ישן

הסרט הוא סרט מ2002 אז לכי לענק הוידאו או בלוקבסטר וחפשי....

noabethr

New member
אנלא יודעת בדיוק

אני יודעת שהוא שיחק ב-2 פרקים את חבר של סטפני בפרקים שמישל לומדת לרכב על אופניים.....

הדסוששש

New member
ועוד משו

שמעתם על סידרו חדשה שנקראת פגישת מחזור (בתרגום חופשי) וויל אסטס משתתף בה?! חח כנסו לפה http://www.willestes.com/reunion.html

noabethr

New member
צריך להלחם שיגיע לארץ!!!

וואי זה חדשות ישנות...אני בטוחה שיביאו לארץ השאלה-מתי?!? איזה תמונה פריקית שלו!!!!!!אמאלהההה

Gwendolyn101

New member
ניו פורט סאות'

זה אחלה סרט. הסרט אימה שהוא הופיע בו היה די חרא, אבל ניו פורט סאות' היה טוב.

למעלה