אנשים!!!

nogafe

New member
אנשים!!!

שלום לכולם! כבר המון זמן שלא הייתי בפורומים, וכל כך שמחתי לראות שנפתח פורום לזמרת הכי טובה בעולם ברגע זה!:) אני אישית נחשפתי לקלי רק בספיישל של כריסמיס השנה, בו היא הופיעה עם רובן ופנטזיה.... היא הייתה שם פשוט מדהימה, ואז התחלתי לחפור ולשמוע את הביצועים שלה באמריקן איידול ושני הדיסקים המצויינים שלה. אני כל כך שמחה שהיא הצליחה לחדור לאירופה סוף סוף! יש לי כמה שאלות: א. לפני איזה שנתיים ראיתי קליף שלה שהיא הולכת במין צבעים מצויירים מוזרים כאלו. יש לכם מושג לאיזה שיר זה יכול להיות? ב. ידוע לכם אם גם השנה היא תעשה את ספיישל הכריסמיס? ג. מה השיר הבא שהיא עומדת לשחרר? אם למישהו יש תשובות אני אשמח..... ועד אז- ביי:) נוגה

14מתן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

א-אין לה קליפ כזה
ב-לא יודע, לדעתי לא כי היא מסוכסכת עם המפיקים של איידול ג-השיר האחרון שהיא הוציאה הוא Behind these hazel eyes וכנראה שהבא יהיה because of you

nogafe

New member
תודה...

שלום מתן ותודה!!! אני בטוחה לגמרי שיש לה קליפ דומה, אבל סביר להניח שאני פשוט לא מתארת אותו נכון כי אני לא ממש זוכרת אותו... אני לא מתפלאה שיש לה בעיות עם אמריקן איידול- למתמודדים שם יש חוזה רצחני, שבטח מתנגש לה בתוכניות אחרות וסוחט אותה פיזית ונפשית. ידועה לך הסיבה לסכסוך? ואני אסיים בקריאת לאאא!!!! רצחנית כי because of you זה אחד השירים הכי גרועים שלה... היא צריכה להוציא את walk away, i hate myself או משהו כזה..... לא את השיר הזה- הוא חלש למדי...:(

patito ƒeo

New member
מה? ../images/Emo12.gif../images/Emo107.gif

Because Of You מדהים.. לטעמי לפחות :)

nogafe

New member
לא, לא moment

אני מכירה את הקליפ שלה לשיר זה, וזה בטוח לא הוא. מה שאני זוכרת זה אותה הולכת כזה בסבבה לכיוון המצלמה (קצת כמו מדונה בשיר הקאבויי שלה) ומסביבה מלא צבעים פסיכודאליים.... טוב אני בטח סתם מתבלבלת עם אומן אחר או משהו... למרות שיכולתי להשבע שזאת היא! אוף!!:) יש לכם מושג אם היא הוציא קליפ לשיר beautiful disaster? (אם כן, היא בטח הוציאה למקורי, ולא לגרסאת הפסנתר שיפה בהרבה....)

14מתן

New member
אין ל"ביוטיפול דיזאדטר" קליפ

היא הוציאה ל moment like this before your love miss independent low the trouble with love is breakaway since u been gone behind these hazel eyes

למעלה