אנשים

• פותח הנושא am i
  • פורסם בתאריך

am i

New member
אנשים

תעשו משו כי ממש מתחיל להיות משעמם פה!

am i

New member
אני....

לא אעשה לך כלום כי לא אכפת לי שאתה אוהב אותה העיקר שלא ירמזו שאני אוהבת אותה!!!!

am i

New member
צודקת.... לך תשמע חרא בוי או סקיטר

וואט אבר מאן!!!

am i

New member
יותר נכון....

wtf is not wrong with you ואני עונה.... nothing i am a fucked up person!!!

נועלה 123

New member
לפעמים עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש

מאשר שתדבר וידעו את זה.
P:

am i

New member
יש לי שני דברים לומר

א. אני בת ב. אני מטומטמת ואני מודה בזה ולהיפך אני מעדיפה שאנשים ידעו את האמת עליי במקום שיחשבו שקרים |:)|

נועלה 123

New member
גרר זה היה בצחוק.

ואני יודעת שאת בת, פשוט המשפט הולך בזכר, וציפיתי ממך לשנות אותו בראש. קפיש? חוצמזה, כולנו מטומטמים, לא רק את.

am i

New member
אני יודעת....

כל מה שנכתב בהודעה הקודמת נכתב בנועם!

am i

New member
של.....

גרין דיי כמובן הרי זה פורום גרין דיי לא אנשים טוב אני באמת מתחרפנת הלכתי לדפוק את עצמי בקיר להירגע להתעצבן ולהוריד כביסה ביי ביי אנשים אני עוד אחזור (נכתב ברגע של אי שפיות)

נועלה 123

New member
דה יוזד+MCR=../images/Emo99.gif

נמנמנמ... היה להם איזה קאבר טוב לשיר של קווין...

whatascene

New member
הממ

בטח לבש חולצה שלהם שם חח כשדיברו איתם.. ממ.. אבל יוזד יותר טובים, גם כשעושים את הקאבר לייב את יכולה לראות מי מנגן על כלים ומי מנגן על תוף מרים.. חח כל מקרה, הDVD הזה ממש מגניב

am i

New member
אתם יודעים עכשיו שמעתי....

הכי מפחיד הכי מגעיל והכי מעליב בעולם! שמעתי את אבריל עושה קאבר לבאסקט קייס! אנשים בואו נרצח את אבריל לפני שהיא תהרוס עוד קלאסיקה אני פותחת בזה הרגע עצומה בואו איתי ונהרוג את אבריל לוין ונעצור את הרס השירים שלה!!!!

whatascene

New member
עוד פעם?

יש פה יותר מדי אנשים שאוהבים אותה, זה לא במקום. חוצמזה הקאבר הזה ישן, היא הספיקה להרוס עוד הרבה שירים בינתיים, לא רק של גרין דיי (היא עשתה את אמריקן אידיוט - השיר)..

למעלה