אנשים הייתי שמחה להצתרף לפורומכם הקט. יש התנגדות?
0 0mroosh New member 3/8/05 #2 תקשיבי, ../images/Emo11.gif אנחנו פשוט עמוסים היום. תבואי ביום אחר. ומוכנה, עם קטע ריקוד ושירה, משהו בסגנון "אי שם מעבר לקשת". אודישנים יתקיימו החל מה3.8.09. תודה על הסבלנות וההקשבה. ברוכה הבאה! תהני המון.
תקשיבי, ../images/Emo11.gif אנחנו פשוט עמוסים היום. תבואי ביום אחר. ומוכנה, עם קטע ריקוד ושירה, משהו בסגנון "אי שם מעבר לקשת". אודישנים יתקיימו החל מה3.8.09. תודה על הסבלנות וההקשבה. ברוכה הבאה! תהני המון.
T tipeshet New member 3/8/05 #4 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif כרגע צפית במחזה של עומר, זה מיוחד, זה נדיר, וכלם סוגדים לו כאן אני עומר הבת בפורום תהני
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif כרגע צפית במחזה של עומר, זה מיוחד, זה נדיר, וכלם סוגדים לו כאן אני עומר הבת בפורום תהני
ק קוֹבּ New member 3/8/05 #6 מה זאת אומרת להצטרף? את מוזמנת. נשנה יחדיו סדרי עולם. יש פה קצת אלכוהול, לא מרוכז, במינון הנכון. וחצי פטל שחור. אבל הם לא בשבילך. את מקבלת ענן. ברוכה הבאה.
מה זאת אומרת להצטרף? את מוזמנת. נשנה יחדיו סדרי עולם. יש פה קצת אלכוהול, לא מרוכז, במינון הנכון. וחצי פטל שחור. אבל הם לא בשבילך. את מקבלת ענן. ברוכה הבאה.
N noa08128 New member 6/8/05 #7 ועוד משו יש כאן שמחת חיים מופלאה... וחוץ מההאלכוהול שכחת קוב שיש גם סמים קלים |בוב מארלי|