אנשים...

sky_girl

New member
אנשים...

אני באמת אוהבת את הפורום הזה ומבקרת בו כמעט מדי יום (גם אם אני לא תמיד מגיבה). בזכות השאלות שנשאלו בפורום למדתי המון על הצבא (וגם על התפקיד הספציפי שלי) ועל כן אינ מודה לכם מאד. מה שכן, קצת מוזר לי לראות שלא מדברים כאן על החששות שמלווים את המתגייסים. האם כל מי שעומד להתגייס כאן מרגיש שהוא מוכן מבחינה נפשית לעזוב את הסביבה המוכרת והחברים ולהתחיל משהו חדש ולא ידוע? אני עומדת להתגייס בעוד 8 ימים ואני מאד מאד מתרגשת... לראשונה בחיי, אני אהיה רחוקה במשך 10 ימים מכל דבר שמוכר לי (יש לי מזל שהטירונות שלי מקוצרת) ואחרי זה מצפים לי עוד שלושה חודשים של קורס עם לימודים מהבוקר עד הערב... מצד אחד, נראה לי נחמד להתחיל משוה חדש בחיים ולהכיר המון אנשים חדשים... מצד שני, אני לא ממש בטוחה שאני מוכנה להתנתק מכל מה שהכרתי עד כה....

Venus18

New member
חשבתי שביטלו את הטירונות המקוצרת,

גם למאותרות. חברה שלי הלכה לתפקיד שדורש הכשרה ובכל זאת עשתה טירונות 02 של שלושה שבועות. היא התקשרה לברר ואמרו לה שאין דבר כזה יותר טירונות מקוצרת..

נ.ה.

New member
לפי מה שאני יודע למאותרות של מודעין

יש טירונות של 10 ימים. (כאשר אמרו לי שפעם הייתה טירונות עוד יותר מקוצרת...)

sky_girl

New member
מה פתאום ביטלו?

יש לי שתי חבורת שהתגייסו לפני פחות מחודש (לתפקידים שונים שמחייבים קורסים) ושניהן עשו טירונות מקוצרת של 10 ימים.

סנינית

New member
sky_girl ???? זאת את???

זאת... נתי .... ידידה של דור... את יודעת מי אני?

sky_girl

New member
ברור שאני יודעת מי את...

אבל מה בדיוק את עושה בפורום הספציפי הזה? עד כהמ שידוע לי את לא עומדת להתגייס בזמן הקרוב (או הרחוק...)

סנינית

New member
נכון חמודה....

אבל .... סתם עברתי ובמקרה... וראיתי שם כזה בולט לא יכולתי שלא לשאול אם זאת את... בגלל זה הפורום הקודם הוא ממש יבש עכשיו? נטשת שם??? אגב דור צריך להתגייס ממש בשבוע הקרוב אה? ווא אני מזה התגעגע אליו.....

למעלה