אנשים!!!

zacki

New member
אנשים!!!

אין לי זמן לשיטות המתקדמות האלה. לקום באמצע הלילה ולהישאר ער שעה. למישהו יש שיטות אפקטיביות ופשוטות יותר
ושנה טובה!

אין לי כוח .... אני עצלן ...באמת !

תקשיב, אם מישהו היה אומר לך שאתה יכול להיכנס כל יום אל תוך עולם קסום ומציאותי לחלוטין שבו תוכל לממש כל פנטזיה או חלום שיש לך בצורה הכי מציאותית וראליסטית שיכולה להיות, אבל השער לתוך העולם הקסום הזה ניפתח רק פעם אחת ביום ב - 5:00 בבוקר ורק בתנאי שישנת קודם 6-5 שעות התעוררת לחצי שעה ואז חזרת שוב לישון, האם לא היית מוכן לעשות את המאמץ הקטן הזה בשביל לעבור דרך השער ולהיכנס לתוך העולם הקסום הזה ? שמע ברור שאפשר להגיע לחלום צלול גם בלי כל זה אבל שימוש בשיטות האלו יגדיל פי עשרות מונים את הסיכויים שלך להיכנס לתוך חלום צלול, תגיד לי אתה אם לדעתך זה לא שווה או לא שווה את המאמץ. חוץ מזה, חלום צלול הוא כמו כל דבר טוב בחיים, צריכים להתאמץ קצת כדי להשיג אותו, ככה זה בחיים. אלון

Variety

New member
תגובה

היי, לאלון וגם זקי, אני מסכים איתך שלקום זה לא כל-כך נורא בשביל עולם החלומות, אבל אנחנו חיים במציאות, ואם אין חופש ויש לימודים, לקום מוקדם בבוקר וגרום לעייפות חזקה במשך היום. זקי: אז אני מציע, לנסות ווילד בשנת צהריים (כמובן אחרי שסיימת שיעורי בית :) יש עוד שיטות. אם תכנס לקישורים של הפורום, תמצא שם אתרים, שמובילים לאתרים בנוגע לחלומות צלולים, ויש שם המון שיטות שאולי כמה מהן יפתרו לך את הבעיה בנוגע לחלומות צלולים.
חלומות צלולים
, Variety-

אם ככה אז .....

היי גיא, אז אם אתה נמנע להתאמן על השיטה ( WILD ) לאחר 5 שעות שינה בגלל לימודים וכאלה ובגלל שאין לך זמן או כוח לקום למשך שעה, אז מה דעתך פשוט מאד לכוון בכל יום שעון שיעיר אותך לאחר 5 שעות שינה, וכשהוא מעיר אותך מיד לחזור לישון ולנסות בלי לקום אפילו לשניה אחת מהמיטה ? האנשים שניסו זאת סיפרו כי ההרדמות והכניסה לחלום הצלול ככה היא מאד מהירה, החל ממספר שניות ועד דקה או שתיים, ככה גם תוכל להתאמן על השיטה בלי לבזבז שעות שינה וכך גם תחסוך מעצמך את כל האנרגיה שאתה מבזבז דיי לחינם לדעתי כשאתה מנסה את השיטה ישר כשאתה הולך לישון בפעם הראשונה ואתה מנסה "לשחות נגד הזרם" ולעשות דבר שלא כל כך טיבעי למהלך השינה הרגיל. אני בכל מקרה מתכוון להתאמן על שיטה זאת במשך השבועיים הקרובים ולדווח כאן על התוצאות. בקשר להצעתך לגבי שנת הצהריים, בעיקרון הצעה טובה, הבעיה העיקרית היא שבשעה הזאת יש אור יום מלא ולכן אולי יהיה קשה להרדם תוך כדי נסיון להחזיק את המודעות העצמית ערה. חכו לדיווחים בנושא בימים הקרובים ( יש לי הרגשה טובה בקשר לזה ) אלון

רק זקנים ישנים בצהריים...

איך אפשר להירדם בצהריים??? יש לך עוד מעט סוכות!!! שבועיים חופש!!! תנצל אותם...

Variety

New member
טוב תראה...

...אם אתה לומד כמוני, חוזר מאוחר כמעט כל יום - זקן או לא זקן - אתה תרדם בצהריים. :) Variety-

shabaz

New member
ממממהההה?

אני לא זקן... אני יושן צהריים כמו תינוק בלי שום בעיה. אפילו אם אני חוזר ב-12 הבייתה (אם יש ביטול) אתם מוזרים...לא יושנים צהריים פחחח... טוב זהו שבז

למעלה