אנשים..

black_magic

New member
אנשים..

קרה לכם המצב הזה? שהחבר/ה הכי טוב/ה הפכ/ה לאויב/ת שלכם/ן? ?

hadarosh16

New member
שלום לכולם.....

אני יודעת שאף אחד כאן לא מכיר אותי... סתם עברתי פה במקרה.. נראה לי דווקא פורום נחמד... ובקשר לשאלה למעלה..... אז כן לי זה קרה המון פעמים.... אבל בסוף תמיד אני עוברת את זה... אני סולחת ומשלימה עם החברה...או במקרה עם זה חבר... אותו דבר.... אגב שבת שלום לכולם.. שלכם.. הדרו´ש...

המרחפת

New member
מה? על מי את מדברת???

לא קרה עם החברה הכי טובה, אבל קרה עם חברה טובה. זו הייתה תקופה מגעילה, בהתחשב בכך שהיא השקיעה מאמצים רבים מאד במרמור וירידה לחיי. הפתרון הכי טוב הוא סק זמן בין החברות, שבו יתאפשר להתקרר.

לך...

לי זה קרה, ואני חושבת שז קורה כי לפעמים אנשים מתפתחים לכיוונים שונים או שדעות מתחלקות לצדדים שוניים ואז אנשים מתרחקים ומגיעעים למצב של אי סימםטיה לאדם שממול, או שקורה ריב או סיסוך שמפריד אבל אם איכפת לך מאדם זה, אפשר לנסות לדבר וללבן עיניינים אבל כל מקרה לגופו..... ענת"

lolita...

New member
קרה...

אבל בגלל זאת חברה טובה אז מן הסתם אני משתדלת לסולח ולהבליג מה שבדרך כלל קורה... -אלה-

שירלי=

New member
האויבת הגדולה הפכה לחברה הטובה..... ../images/Emo13.gif

הכרתי אותה בכיתה א כיום אני ביב...... מכיתה א עד ו היא הייתה האוייבת שלי רבה איתי על הכל הסיטה את כולם נגדי עשתה עלי חרמים....!!! היא הייתה בכיתה שלי אח"כ גם בחטיבה יצא לנו להיות באותו כיתה! וגם שמה רוב הזמן היא רק ריכלה עלי ושיחקה אותה כאילו היא חברה שלי! שעלינו לתיכון כיתה י היא גם הייתה בכיתה שלי ולמדתי להכיר באמת את הנשמה שלה והיא אותי והיא גם התבגרה ועזבה את כל השטויות של הריכולים והחרמים....והתחלנו להיות חברות.....ביא כבר לא היינו באותה כיתה וגם כיום ביב כי אנחנו במגמות שונות אבל באותו שכבה....אבל הפכנו לחברות הכי טובות!!!!!! ולמדתי לסלוח לה!!!!!! (אגב יום הכיפורים)..... והיום אנחנו עושות הכל ביחד מלספר הכל...לסוע לאילת......לתכנן לגור ביחד......ואחרי צבא לנסוע לחו"ל......חברות לכל החיים!!!!!! שיהיה אחלה חופש סוכות שבעולם!!!!! עם הרבה שטויות!!!! ואהבה!! שירלי......

לך שירלי

היפוך שהפך להיות משהו טוב לפעמיים יש הפתעות ונוצרות חברויות בדדרכים שונות... וזה נחמד....... ושיהיה לכם רק טוב ענת

היא הייתה החברה הכי טובה שלי

ופעם אחת היא עשתה משהו ממש מגעיל. ואמרה עלי דברים שלא קרו בכלל. הייתה נגדי. והקשר לא חזר להיות מה שהוא היה ורק המשיך להתדרדר אפילו שניסיתי לסלוח. עכשיו אני לא מדברת איתה אילו(לא מתוך שינאה פשוט אין על מה) גלית

העצלנית

New member
הוא לא היה החבר הכי טוב אבל.....

הוא היה חשוב לי עזר לי לעבור את החצי שנה ויותר הראשונה בבית הספר. עד שרבנו לא משהו מוגדר פשוט הקשר כבר לא היה שם כבר לא ישבנו ודיברנו יותר כבר לא ביקשתי עצה או מילה טובה, ולא בגללי זה היה הוא. הוא הפסיק לבוא לבקר הסתובב עם חברה שלי. ואני עוד ניסיתי כל כך רציתי להשלים לחזור למה שהיה פעם,אבל זה לא קרה השיחות שלנו לא עזרו הוא היה מתנצל מבטיח להתייחס ותוך וימיים כבר עוד פעם התכסחנו, כמה בכי כמה דכאון במבט לאחור עשיתי מזה עניין גדול מדי. אבל היום כשאפילו שלום או חיוך אין וגם לא מבט ישיר עוד פעם התחלתי לחשוב עליו, כי אולי הוא עוד חשב לי למרות שאני לא חשובה לו. אני מודה לו בליבי עד היום על הזמן שהקדיש לי,על העצות שלו,על השיחות שלנו. אבל לא יותר מזה אולי הגיעה הזמן להגיד לו שלום מה דעתכם? הבהרה-לא היה כלום רומנטי ואני לא מרגישה כלפיו שום דבר כזה. רק אהבה של אדם לאדם לחבר לידיד תגדירו איך שתגדירו.

עדן*

New member
כן

כן שנה שעברה חברה הכי טובה שלי בגדה בי וניסתה לסכסך בייני לבין החבר שלי.. היה כסח ביננו רבנו, קיללנוממש היינו אוייבות, ממש שנאתי אותה! אבל עכשיו אנחנו בסדר. אנחנו מדברות פה ושם וזהו.... מה שבטוח שחברה הכי טובה שלי היא בחיים יותר לא תהיה!!! באהבה עדן

גם לי זה קרה...

החברה הכי טובה שלי של שנים! ביום אחד היא נהפכה מ-חברה טובה לאוייבת שלי... פעם היינו מספרות הכל אחת לשנייה מבלות, אין הכל היינו עושות! עכשיו אנחנו לא מדברות... לא מתקרבות אחת לשנייה.... עצוב, אבל ככה הם החיים...

זה תלוי

אם הוא ממש נהפך - לאויב - והוא ממשיך כך זמן ממושך הייתי מציע לנתק את הקשר איתו ולהפיץ איזה מנייק הוא. אבל אם זה סתם ריב שבגללו שניכם כועסים אז הייתי מציע שתהיה התנצלות הדדית ולהשלים. וכן, זה קרה.

למעלה