אנשים..

מיכל..~

New member
אנשים..

דבר ראשון סליחה שאני מתפרצת ככה לפורום שלכם.. אבל, בעת שיעמומי עברתי לי ברשימת הפורומים, ותפס את עיני הפורום החביב "אביב גפן" טוב נכנסתי להציץ, אחרי הכל אביב גפן הוא משורר טוב וגם מלחין לא רע (אבל תודו שפשוט יש לא קול מכוער..מה לעשות) הקיצקץ..גיליתי להפתעתי שמה שעושים ומה שכותבים פה זה בערך על..אמממ..כלום... פשוט פורום חסר כל תוכן, וסליחה שאני אומרת לכם את זה..אבל פשוט אין פה כלום!! וזה דווקא יכול להיות אחלה פורום, כי כידוע לשירים של אביב גפן יש המון משמעויות והוא כותב בצורה נורא חזקה, ועל דברים שאפשר להזדהות איתם... אז יאללה!!!, במקום לחרבש פה שטויות תתחילו לתפעל את הפורום הזה כפורום שמכבד ת´צמו, תפתחו דיונים תעלו שאלות..יכול להיות אחלה דיונים פה.. למה לפספס הזדמנות... בכל אופן, מקווה שלא נפגעתם או משהו.. ואם יהיו דיונים אשמח להצטרף:) אז לילה טוף מיכל

גיא17

New member
היה ניסיון

לפתוח דיונים מענינים וחשובים יותר, אך הם זכו להתנגדות בגלל שהם יביאו לויכוחים ;)... לדעתי יש בעיה אחרת בפורום הזה [אני לא אומר מה היא כדי לא לפגוע באנשים] אבל שיהיה... בכל אופן, אם יהיו בקשות אני מוכן להיות מנהיד המהפכה בלהחיות את המקום

מיכל..~

New member
:)

ומי אמר שוויכחוים זה רע?..ויכוח תרבותי תמיד מתקבל אצלי בברכה?.. אז גיא מה אכפת לך בוא נפתח דיון שמל עצמנו..ומי שירצה שיצטרף.. אבל כרגע המוח שלי דיי מרוקן (לא שהוא מלא בדרך כלל..אבל ניחא..:)) אז שנינו נהיה מנהיד(ג)ים של החייאת הפורום.. מה אתה אומר?:) יאללה...לילה טוב שיהיה לך..ולכולם מיכל

מיכל..~

New member
סליחה..

תיקון שיגיאים(אות) בברכה! בבמקום ה-? שמל=משל.. אמרתי כבר שהמוח מת?..או לפחות גוסס לאיטו.. לילה טוף בשנית מיכל

גיא17

New member
בדיוק מה שאני חושב

לא בהכרח ויכוח, אבל מקום שבו אנשים יכולים לדום על הנושא [ויש הרבה מה..] אם את רוצה אז יש את הפורום [ירח מלא] באתר הרשמי- WWW.AVIVGEFFEN.CO IL, שם הוא חי [והיפראקטיבי... ;)] אני לא רואה הענות אבל אני בכל זאת ינסה עוד פעם להעלות איזשהו נושא/סקר [נתחיל במה שלא יצור ויכוחים]

אפרת*

New member
לא נראה לי שזה המקום

אם אתם רוצים באמת לדבר עם קהל של אביב אז יש הרבה אפשרויות, כמו בירח מלא ועוד מקומות [הופעות.. מין הסתם], נראה לי ששלושתינו הבנו מה הסיבה...

M^C ** FoReVeR

New member
תגובה...

טוב ראשית כל תודה על הכנות שלך. אני לא יודעת אם יצא לך לשים לב,אבל,רוב הפורומים בתפוז אינם מעמיקים בויכוחים. אני מסכימה זה יכול להיות אחלה פורום,אבל חייבים להכניס אליו חיים. ברוכה הבאה לפורום. שלך,מיכל.

גיא17

New member
לא נכון

יש הרבה פורומים [לפחות אלו שאני כותב בהם לפעמים, כמו אקטואליה (לנוער), נוער מרצ, כלי נגינה, מוזיקות למניהם, תמיכה נפשית... שהם מאוד חיים ויש בהם המון ויכוחים ודיונים, במיוחד באקטואליות למניהם, שכמעט כולם מתנהלים בצורה מאוד יפה ומכובדת...]

M^C ** FoReVeR

New member
תגובה!!

תלוי איזה פורומים.דיברתי על תפוזז באופן כללי. יש מקומות בהם אתה רואה מהו ויכוח.

מיכל..~

New member
אז מה אתם רוצים?!?

מה אתם רוצים לכתוב פה?!!? #יוו איזה כייף יש לי ת´דיסק של אביב גפן.. #יווו הלכתי להופעה של אביב גפן... #משעמם לי... #מה נשמע?.. אז מה שווה כל הפורום הזה אם מה שמדברים פה זה סתם בולשיט?!? אני לא אומרת שצריך אך ורק דיונים מעמיקים ונאומים חוצבי להבות..אבל קצת תוכן ועניין לא יגרעו מהפורום אלא ההפך המוחלט רק ואך ורק יוסיפו... אבל תעשו מה שתרצו..אם תרצו להשאר ברמה הזאת..תשארו בכייף..מה שאתם רוצים... יום טוב מיכל

למעלה