אנשים

Zoharrr

New member
אנשים

מה שלומכם? איך הולך? טוב לי ממש ובא לי להשוויץ בזה,אז טוב לי ממש:)

בשלולית

New member
גם לי טוב ממש!!!

אני מאוהבת בקטין!!!!! יש לי פלא חדש!!!!! ואני בתהליכי שינוי החדר כך שממש נחמד לי :)

Zoharrr

New member
ממש לא

האמת שדווקא ניתקתי את הקשר יותר. בחיים לא אחזור אליו,עם כל האהבה והכאב,מי שעוזב אותי לא מגיע לו שאקח אותו בחזרה. עם כמה שגל הוא אדם מדהים. ועם כל זה שאני עדיין אוהבת אותו מאוד, ועצוב לי שאנחנו לא ביחד ואני רוצה להרגיש נאהבת שוב אבל אני יודעת שיבוא מישהו אחר מתישהו,ואולי אפילו יגרום לי להרגיש יותר טוב מאשר שגל גרם לי להרגיש.

אני יכולה להבטיח לך

במאה אחוז שכל זה ייקרה! כחל הכבוד לך, תמשיכי להיות כל כך חזקה וחיובית

pain is MY love

New member
אני מבסוטה בשבילך

אולי תתני קצת מהטוב גם לאחרים?... בינתיים אני רק סובלת חולה בטירוף והרופאים של הצבא מחליטים שכל מה שאני זקוקה לו זה אנטיביוטיקה ואקמול (על גימלים שמעתם פעם?????) קמתי היום ב-5 וחצי בבוקר! וזאת לא שעה הגיונית! ואהבת חיי עוזב את הארץ מחרתיים.... יש משהו יותר גרוע מזה?!!?

dod_basim

New member
גם לי ממש טוב עכשיו

אתמול הייתה המשמרת האחרונה בעבודה. ועכשיו ועכשיו אני עוד שנייה וחצי טס. יש לי 9 ימים לסגור דברים, להפרד מאנשים יקרים. כמה כיף!!1

pain is MY love

New member
גם אתה טס?!

לאן אתה טס?! מה כולם טסים פתאום?!?!?!
(מתנצלת על המרמור... יש לי סיבה טובה...)

dod_basim

New member
כן גם אני טס

אני מתחיל את הטיו בסין, משם נפאל הודו, שום דבר לא סגור. לא צריך להיות ממורמרת, תני חיוך!

dod_basim

New member
אתה מגיע מחר???

רועי היקר, תן חיוך אנחנו נשמור על קיישר ואני אשלח המון תמונות. אוהב המון יואש פרש (תמיד מצחיק אותי לקרוא לעצמי ככה) באסים eight day and counting באסים2 אין לי את המייל שלך

זכוכיות

New member
זאת התקופה הכי טובה שהיתה לי מעולם.

"למרות הכל". מטורף מה שהולך כאן.

למעלה