אנשים!!

בשלולית

New member
אנשים!!

אני מתגייסת ביום ראשון! גם זמני הגיע... רק רציתי להגיד לכם שהיום בלילה במטרוק הולכת להיות מסיבת פיצוץ... פותחים את החצר שם.. יש בריכה ופינוקוי אלכוהול.. בחינם... והכי חשוב! אני חוגגת גיוס...!! אז... אם אתם מתלבטים לאן ללכת... תבואווו :)

pain is MY love

New member
שיהיה המון בהצלחה!

תהני כמה שיותר בסופ"ש הזה את תזדקקי לזה בטירונות.. וכבר אני אומרת לך: אל תשברי משום דבר! בתור אחת שמכירה "קצת" את המערכת הצבאית אני אומרת לך- אל תתרגשי. הכל משחק אחד גדול.. כל הטירונות והמ"כים והממ"מים והבולשיט הכל הצגה אל תתרגשי יותר מדיי, קחי הכל בקלות. עלי והצליחי

RVD18

New member
בהצלחהההה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

את הולכת לעשות חיים :) אבל תתכונני לטחון

liontamer

New member
שיהיה המון המון בהצלחה

קחי את זה כחוויה, שכולנו כישראלים עוברים, תלמדי המון על עצמך, ותכירי פול אנשים טובים תלמדי להתרכז במה שחשוב ואל תתרגשי מכל דבר לאון הבירה בראש והוא מבסוט אללללה מכבי

orangeada

New member
שיהיה לך הרבה בהצלחה../images/Emo57.gif

תנסי לקחת את הכל כחוויה, להכיר כמה שיותר אנשים, לשמוע סיפורים, לבקר במקומות (ולנצל את החוגר
) את יודעת לאיזה תפקיד?

בשלולית

New member
אז ככה.

דבר ראשון תודה,לכולם. דבר שני, אני מתגייסת למודיעין-למי ששאל... ודבר אחרון.. הערב התחיל הכי גרוע שיכול להיות. כמעט כל החברים שלי לא הגיעו. כל אחד והסיפור שלו.לא נתנו לי חינם כי באתי רק עם שלושה אנשים. החברה הכי טובה שלי התקשרה ב11 להגיד שלא בא לה לבוא - והיא באמת לא באה בסוף. כשהגענו , אחרי ששילמתי מחיר של VIP, נכנסנו והכל וגיליתי שאין שתיה חינם כמו שאמרו לי... קיצור היה ממש מבאס בהתחלה, גם המוזיקה הייתה נוראית, הייתי ממש על סף בכי, מעצבים. ואז התחיל להיות נחמד... ובסופו של דבר נהנתי מאוד :) למרות שהייתי רק עם שתי חברות וידיד. ושהידיד הלך מהר... ואחת החברות היא לא ממש חברה טובה... ממש נהנתי... התחילו איתי המון... החברה הכי טובה שלי הזמינה לי שתיה... שתיתי לי קצת.. נתנו לנו רק שמפניה חינם... והיה לי ממש כייף :) אז יש מצב שזו המסיבת גיוס הכי נוראית בעולם... אבל הצלחתי להינות ממנה קצת....

שלולית..

אז מזל טוב שיהיה.. ( את תזדקקי לזה.. תהיי בטוחה.. ) ותכיני כבר את הדמעות לטירטורים בטירונות :).. ויפה לך שאת הולכת לצבא עם ההרגשה הטובה של המסיבה... :).. גוד לאק אמרתי כבר..?..

אה אגב..

אם את הולכת למודיעין של האזנות.. שאני זוכר שאמרת פעם על הערבית שאת יודעת.. רק שתדעי שזה עושה בעיות שמיעה.. אז אל תהרסי לעצמך את השמיעה בשביל הצבא.. ובהצלחה..

Cobe Anan

New member
מזלללל טובבבב!!!!

שיפשוף נעים.. והכי חשוב: תהני מכל רגע! תזכרי שגם אם תהיי מש``קית תיוק בארכיון של חיל התחזוקה, מעט השקעה ואכפתיות לתפקיד, יחד עם גיבוש חברתי, יהפכו את השירות שלך לחוויה הכי מוצלחת בחיים!

בשלולית

New member
קובי חמוד,

אני מתגייסת למודיעין.. אני יודעת כבר לאיזה תפקיד. כמה זמן הטירונות, כמה זמן הקורס, איפה אני אשרת ואיך היציאות... אין מצב להיות מש"קית תיוק

מיטללל

New member
"הקשב המפקדת הדס המפקדת"

קשה להאמין אבל יום הגיוס הגיע :) היום לו חיכית,ציפית,התחרטת על כך וחוזר חלילה.. עכשיו זה הצ'אנס שלך להתחיל תקופה חדשה, ולהפוך אותה לתקופה מדהימה, מספקת ומהנה כאחד. אומנם זה לא יהיה קל יהיה בכי יהיו געגועים, דיגומים ודיסטאנס אבל את לא תתייאשי! בכל רגע קשה קחי נשימה עמוקה,אחת כזו שממלאת את כל הריאות ואחריה מרגישים "ואווו" מטורף.. תשנני לעצמך "קטן עליי" ותמשיכי... תנסי לחייך כמה שיותר גם כשקשה, כשקר, כשרוצים נורא לחזור הביתה, כשמשעמם, כשרגעי השביזות תוקפים ובגדול.. זכרי, חיוך עושה המון חיוך עושה קסמים. הדסי, מהמעט שהכרתי, באמת שהכרתי ילדה מדהימה. (קולטת? מעכשיו, אנשים שאת לא מכירה יפנו אליך כ"חיילת", לא כ"ילדה
") אני באמת מאמינה בך ובטוחה שיהיה לך טוב! תזכרי שאם את צריכה משהו אני לרשותך! שיהיה מלאן בהצלחה
מיטל

ת מ י מ ה

New member
גיוס קל

ומשופשף שתדעי רק חוויות טובות (חוויות קשות עושות גם טוב..) הרבה הצלחה תחזרי ותספרי איך הולך...

בשלולית

New member
אני לא יודעת מאיפה להתחיל...

אני הילדה הכי חייכנית בעולם, אבל אני בוכה משטויות. נתחיל מעצבים. אם מישהו יעצבן אותי אני אבכה - זו הדרך שלי להשתחרר. אם מישהו יצעק עליי - אני אבכה.. וזה בטוח יקרה והרבה. אני מקווה שהחיוך ישאר כמה שיותר. האמת שממש לא בא לי להתגייס. רציתי, נכון. אבל עכשיו כל כך לא בא לי. זה קטע של שגרה. הייתי אשכרה שנה בחופש. עשיתי מה שהתחשק לי, והכי חשוב, הרווחתי כסף. בגלל זה אני מבואסת. אבל אני מקווה שאני אתרגל מהר. מיטל, תודה! באמת שריגשת אותי. וכל מילה נוספת מיותרת. אוהבתותך! ואת כולכם! ואני מקווה שאני אהיה פה ביום העצמאות... לילה טוב.. תחזיקו לי אצבעות.. נ.ב. בבקשה לא לקרוא לי הדסי יותר

מיטללל

New member
כתבתי הדסית:) הת' ברחה, מההתרגשות:)

אל תבני על לצאת ביום העצמאות, שלא תתאכזבי... (אני זוכרת שבטירונות שלי חשבנו שיוציאו אותנו לאפטר בסלבסטר :) להבדיל...)

למעלה