אנשים...

אנשים...

מישהו הצליח לברר מה קורה עם הטכניון. כל הזמן תפוס שם...לפחות שיגידו מה החתך! ולא על סמך שמועות מעצבנות...

NoOoLa

New member
שלחתי להם מייל בכדי לברר ...

אני באותו מצב , אולי שהם עונית למיילים....

אני תפסתי אותם בטלפון אך הם מסרבים

לגלות מה החתך. גם שמועות לא ממש שמעתי בשבועות האחרונים...

mmm wondering

New member
אוווף למה הם מסרבים לומר??

אבל שאלת אותם בנוגע לסיכויים שלך??

ניסיתי אבל הם פשוט מסרבים לענות לכל

שאלה. לגבי הסכם- הם רק אמרו שזה סכם שממנו הזמינו למור, כאילו זה עוזר...

rosa4

New member
ניסית לשאול אותם מתי הם ישלחו

הודעות קבלה או אפילו דחיה?? נמאס לי כבר

rosa4

New member
אני כל יום שולחת להם מייל

הם לא עוניייייייייייייייייים

rosa4

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

שלום לך.. אם חס וחלילה לא התקבלת לרפואה בשנה הזו את מתכוונת ללמוד הפרעה בתקשורת באת"א או באוניברסיטת חיפה?? ( סתם בא לי לשאול)

rosa4

New member
מקווה שהענין יסתדר

ויותר מזה שתתקבלי לרפואה ותשכחי מהמעונות האלה

mmm wondering

New member
הלווואאיייי..תודה :)

בהצלחה ואל תדאגי את עוד תתקבלי..רק תנדנקי להם קצת מחר אולי יתנו לך תשובה

morancho1

New member
התקבלת בטכניון?!?!

מעולללהה!! אמרתי לך שתתקבלי! :):) אני כל כך שמחה עבורך חמודה! שיהיה המון בהצלחה!

זה מה שאנו לי כששאלתי אותם על סכם

של 94.6- זה סכם שמזמנים אתו למור, ולא עזר לי שאמרתי שזה סכם אחרי מור. גם כל שאלה נוספת שניסיתי לשאול- מתי יהיו עוד תשובות וכד'- הם אמרו שהם בסגל מצומצם והם לא יודעים. בקיצור- אני לא השגתי שום מידע. תנסו גם אתם... אולי מישהו יצליח...

rosa4

New member
אז נחכה

למען האמת יש לי סכם די גבוה ואני יודעת שיש אנשים שהתקבלו עם סכם נמוך משלי.. אבל אני כל כך דואגת שציון המו"ר שלי ישפיע לרעה משום שהוא נמוך מאוד אבל כנראה שהם לא יענו לי אגב אתם מתקשרים למרכז רישום וקבלה או לפקולטה לרפואה??

זה משפט

מאוד לא ברור ! מה זאת אומרת זה סכם שממנו מזמנים למור למור זימנו מסכם 93.8 שהוא הרבה יותר נמוך.אולי היא התכוונה שזה הסכם שמזמנים ממנו למור לבעלי רקע אקדמי? ומכאן אפשר להסיק שאותנו לא יקבלו כי הסכם לפני מור לבחינות בספטמבר יותר גבוה . מה את חושבת?

למעלה