אנשים

אנשים

כל האנשים שמנגנים בתזמורות כנ"ש (כלי נשיפה-חחח) שילחצו ויגידו איזה תזמורת , מאיפה ואי\זה כלי תלחצו::

allegro

New member
היי- אני

טרומבון ראשון של תזמורת ראשון. תבקרו בפורום לנגני כלי נשיפה, הוא שלכם ובשבילכם www.hydepark.co.il´ בפואומים של המוסיקה-"נגני כלי נשיפה"

anta

New member
איש:

אני פרקשניסט וטימפניסט בתזמורת רחובות

anta

New member
עירונית או ייצוגית?

אני לא הבנתי למה התכוונת אני מנגן בתזמורת א´ של רחובות

אני

קלרינטיסט בתזמורת ייצוגית של הקונסבטוריון פ"ת אני יכול להוסיף גם את שני (חלילנית שעוזבת לצערי
) ועוד חלילן שנדמה לי ראיתי כאן

shanibi

New member
תקשיב דיסקוליט, עלי להטיל את סמכותי

בתור בוגרת התזמורת ולשאול: מי אתה?????????? אם אתה לא רוצה לכתוב פה אז תשלח לי אימייל אבל תשלח כי אני לא אראה את התזמורת עוד הרבה זמן.... פלייייייייייייייז ביי

shanibi

New member
בהצלחה לכולכם אנשים!! ../images/Emo24.gif

בהצלחה לכל התזמורות! אני ניגנתי עד לפני כמה ימים בתזמורת פ"ת (אני שני שעוזבת...
) מאחלת לכולכם בהצלחה! אם בא לכם אז תבואו לשמוע אותנו, תזמורת פ"ת.. תהנו ושיהיה לכם הרבה מוזיקה בחיים!!

אני בהרכב א´ וגם הרכב ב´

אני מנגנת בתזמורת הייצוגית של כפ"ס חליל 2 ופיקולו 2 לפעמים 1 ובעירונית של כפ"ס אני מנגנת פיקולו 1 וחליל1 אני רק השנה התקבלתי !!!!

shanibi

New member
מיכאל דלמן!../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

הוא מעולה! אני ממליצה לכל אחד לנגן איתו... (אגב ניצן, הבנתי שאת בת...)

shanibi

New member
אני כן אשאל כי אני מנגנת שם ואבקש../images/Emo42.gif

ממך לענות על זה היום כי אני מתגייסת מחר בבוקר... אז איך אתה מכיר? פלייייייייייייייייייייייייייז

Optimus_Prime

New member
Proud PT

אני טרומבוניסט בתזמורת פ"ת , מנגן עם דלמן כבר... 6 שנים? אולי יותר :eek: בקיצור אכן מנצח מעולה ! ושני, הוא כנראה מכפ"ס, דלמן מנצח גם שם על איזשהי תזמורת :eek: או שסתם מכיר אותו, מה את לא מכירה את פרימו? או את החפרפרת? יש הרבה מנצחים מפורסמים

לשני!!!!../images/Emo49.gif| ובהצלחה|

מ-ז-ל ט-ו-ב מחר את מתגייסת? ): בכל מקרה תתחברי כשאת חוזרת בסופי שבוע !! ובהצלחה!!

The Exorcist

New member
יצא לי פעם אחת לשמוע

נשמע לי איכותי. ולמרות שאיחרתי את הגיוס שלך אני עדיין רוצה לאחל לך הצלחה.

shanibi

New member
תודה על האיחולים

חזרתי שבת הביתה, בינתיים הכל טוב, שתיים שלוש ה-ק-ש-ב

Amalek

New member
אני מנגן על...

קרן יער (2), בתזמורת (ששש... שאף אחד לא ישמע) עפולה. ואני בתזמורת מתחילת השנה... לנגני תזמורת פ"ת: בכנס תזמורות שהיה אצלנו ניגנו מגעיל... אבל אל תדאגו הישתפרנו. אתם לעומת זאת ניגנתם ממש יפה ואני מצטער שאתם לא משתתפים השנה בתחרות בכפ"ס (אומנם זה היה מקטין סיכויינו לזכות אבל רציתי לשמוע אותכם בתחרות אחרי אימון יותר רציני).

Optimus_Prime

New member
הכנס שהיה

עם תזמורות ת"א, ירושלים , עפולה (דה) ואנחנו.. i remember o_O. היה לפני הרבה הרבה זמן.. למען האמת, די הפתעתם אותי, ניגנתם יותר טוב מת"א וירושלים באותו כנס לפי מה שאני זוכר. וההפתעה באה כי אני לא זוכר את תזמורת עפולה משתתפת בתחרות בכפ"ס בשנים האחרונות.. חבל.. בהצלחה השנה! למרות שאני די בטוח שראשון יקחו השנה מקום ראשון o_O.

למעלה