אנשים....

nikita5s1

New member
אנשים....

שעשעו אותי קצת.. הבדידות הורגת אותי כאן כל היום בשביתה, כשהחצי עובד עד עשר בלילה.... אפילו ג'רי וניקי (האוגרים החדשים שלי הלכו לישון....) ספרו לי מה הפסדתי בפורום כל הזמן הזה...

לא מתוך עצלנות או משהו

אבל דרך מעולה להעביר את הזמן ואני "חוטאת" בה לא פעם היא להתחיל לחזור אחורה בארכיון. זה כזה תענוג לראות את אלה שהיו פה ונטשו או לראות איך לפעמים קצת השתננו או להפך, נשארנו אותו דבר.

nikita5s1

New member
עד לא מזמן

הייתי סטודנטית במשרה מלאה, לומדת רפואה מחקרית בת"א. אז לא היה זמן לנשום בטח לא לעבוד, אבל עכשיו.... השביתה הזאת מטריפפפה אותי. לא שאני לא נהנית, כי באמת כבר המון המון זמן שלא היו לי חיים, אבל עכשיו יש יותר מידיי זמן! ואני לבד כל היום. נכון זמן איכות עם עצמך זה חשוב אבל אני צריכה קצת ספייס מעצמי :) אני מתפללת כל יום שיבטלו את הסמסטר, כי אני רוצה לנסוע סוף סוף לירח דבש.... דברים מוזרים. מצחיק, פעם הייתי מגדירה את עצמי כאשם מוזר, אפילו חברות שלי הגדירו אותי כמוזרה בגלל זה סקאלי היה הכינוי שלי כל התיכון והצבא. היום נראה לי שאני דיי רגילה. אולי בכל זאת אני אספר 5 דברים: הכרתי את בעלי באתר היכרויות שלושה חודשים אחרי סיום מערכת יחסים של שנה וחצי עם אדיוט מדופלם,ו אחרי תשעה חודשים היינו מתחת לחופה :) מאוד רציתי להיות וטרינרית כי חיות זה אהבת חיי, אבל זה כבר לא יקרה (כי יש לנו ארץ נהדרת ומלאת הזדמנויות... not) אני יודעת שאסור להגיד לעולם לא, אבל בנינו - נראה לי שאני לא רוצה ילדים. ואני מתכוונת לזה שאין בי אפילו טיפה של זיקה ... זה כשלעצמו דבר נדיר ומוזר אני חושבת... הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 18 (מאוחר לא?) ולקינוח - לאחרונה יש לי נטייה לדבר לעצמי. באנגלית! (בעלי אמריקאי) עכשיו תורכם....

S m e l l y Cat

New member
אני מדברת לעצמי הרבה באנגלית

שזה עוד יותר מוזר כי אין לי בעל אמריקאי!

1Shir

New member
תגובה ../images/Emo13.gif

מה זה רפואה מחקרית? (נשמע ממש סקאלי) אלה לא לימודי רפואה רגילים או שאת כן נחשבת רופאה? ולבי לבי על כל הסטודנטים (ויש עוד בפורום), ממש מעצבנת הסיטואציה שנקלעתם אליה. לגבי הדברים ה"מוזרים": 1. תכל'ס אני חייבת לשאול, מה גרם לך להתחתן בגיל כ"כ צעיר?
קצת מקנאה בך.. 2. גם אני לא רוצה ילדים ומקבלת לפעמים הרמות גבה על זה (אבל בד"כ לא כי אני נמצאת בחברת אנשים שמבינים
), לבעלך אין בעיה עם זה?
3. גם אני רק בסביבות 18 התחלתי להתעניין בבנים, לפני זה בקושי הסתכלתי על בנים בסוף נגלה שכל אוהבי אקס פיילס הם סוג של נשמות תאומות...

nikita5s1

New member
סקאלי הייתה ההשראה

לא ממש כמו סקאלי אבל בטוחה שההתלהבות שלי מכל מה שקשור במדע מגיע מכל השנים של צפייה בסדרה בתור ילדה. בעקרון אני עושה את כל הקורסים ברפואה שסטודנטים לרפואה עושים בשלוש שנים הראשונות שלהם פחות או יותר (כן ניתחתי גופת אדם כמו שסקאלי עושה במסגרת לימודי אנטומיה), ומעבר לזה יש עוד קורסים שהם ספיציפים לתחום המחקר , כמו ביולוגיה מולקולרית, מיקרביולוגיה, ביוכימיה , קורסי מעבדה, וכו'. המטרה היא לא לעסוק ברפואה (וגם לא אהיה מוסמכת לכך) אלא מחקר רפואי. לא התחתנתי בגיל כל כך צעיר, אני בת 25... וחוץ מזה כשמוצאים את האדם הנכון אין טעם לחכות לדעתי... בעלי רוצה ילדים, אבל הוא מכיר את הגישה שלי עוד לפני שהתחתנו (הבהרתי את זה כדי שלא ירגיש מרומה כבר מההתחלה) ומכבד אותה, הוא היה רוצה להביא ילד עוד שלוש שנים בערך (הוא בן 30) אבל כשדיברנו על זה הוא אמר לי שהוא מקווה שאני אשנה את דעתי, אבל גם אם לא, הוא לא התחתן איתי בגלל יכולת הרביה שלי, וזו הרחם שלי, אז אם אני לא רוצה להביא ילדים הוא יחיה עם זה. ממש שמחתי כשהוא אמר את זה :)

nikita5s1

New member
נ.ב - מה זאת ההענות הנמוכה הזאת???

אתם לא בקטע של לחשוף פרטים אישיים?? אני רוצה לשמוע גם דברים מוזרים עליכם...

1Shir

New member
חחחחחחחח איזו חמודה את

תודה על התשובה מקודם טוב גם אני בת 25, ועדיין מרגישה ילדה חתונה רחוקה ממני שנות אור אבל את צודקת, הייתי מוכנה לחתום עכשיו על למצוא את האדם המתאים ולהתחתן איתו
ואני מאווווווווד בקטע של לחשוף פרטים אישיים, ניתן למצוא המון הודעות שלי כאלה בפורום ואפילו כמה פעמים מאיר התחכם בהערות עוקצניות של TOO MUCH INFORMATION אז אני אולי יוצאת קצת מניאקית, אבל אני מאתגרת את שאר חברי הפורום לכתוב עלי דברים מוזרים, אני בטוחה שתמצאו.

Gilliana

New member
מוזר זה מושג סובייקטיבי ../images/Emo13.gif

מה שנראה לאחד מוזר, לאחר נראה נראה נורמלי - וההיפך. למען האמת - דעתי האישית, אין כזה מושג "דברים מוזרים", אבל זה כבר נושא לדיון אחר...

הנה חמישה דברים מוזרים עליי

לפחות כאלה שאני רואה כמוזרים. 1. מאז שאני זוכרת את עצמי נמשכתי לסרטי אימה, פחד ומתח פסיכולוגי אבל משום מה אני מכורה כבר 7 עונות לבנות גילמור. 2. כל הבחורים שהתאהבתי בהם לא מזכירים במיל את המראה האידיאלי שאני רוצה מבחור. 3. אני אוהבת לישון. מאוד אוהבת אבל כמעט ולא ישנה. 4. במהלך 25 שנות חיי נפצעתי יותר פציעות ויותר סוגי פציעות משאבא שלי בן ה 58 שהשתתף בשלוש ( או 4?) מלחמות ישראל אי פעם נפצע. 5. הדבר היחיד שמחבר את כל החברים שלי ומשותף לכולם הוא שכולם אומרים עליי שאני חולת נפש... מקווה שנהניתם

1Shir

New member
חחחחחח תגובות ../images/Emo13.gif

1. בחיים לא ראיתי בנות גילמור למרות שהמון חברים טובים שלי המליצו לי בחום.. אין סבלנות. 2. ברור, גם אצלי זה ככה. כי משיכה (לפחות אצל בנות) לא נובעת ממשיכה לפוסטר על הקיר שנראה חתיך אלא משהו באנרגיה של הבחור, בשפת גוף, משהו שהוא משדר.. כל טעם שחשבתי שיש לי תמיד נרמס בעקביות כשנדלקתי ממישהו שמנוגד לזה. עדיין יש לי העדפה ברורה ואני עדיין לא הולכת לפיה... אין מה לעשות. 3. גם אני כמעט לא ישנה אבל לעומתך הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת לישון! מעדיפה להיות ערה (בלי כל החלומות המוזרים והמציקים האלה). 4. רק בריאות לאבא
טוב, מתאים לך, השילוב של הרפתקנות ואסטרונאוטיות הוא בעייתי..
5. לא נראה לי שאני אמרתי את זה עלייך.. אז אנחנו לא חברות?
(אחרי שאלה כזאת אולי במקום פורום "תיקים באפלה" פשוט נקרא לזה "הפורום של שיר"
)

טוב 5 היה צפוי

ויש הבדל בין חברים שלי שחיים סביבי ורואים אותי בכל המצבים מאשר חברים (שהם טובים לא פחות) שבקושי רואים אותי... ואני אסטרונאוטית???

1Shir

New member
את? אסטרונאוטית? לא..................

אולי אני מכנה אסטרונאוטית את מה ששאר האנשים מכנים חולת נפש.. את מכירה אותי, אני עדינה...
ולגבי לראות אותך מתי משינה מופיעים בקמלוטטטטטטטטטט?

חחח כן, הגדרה שונה אבל אותו דבר

ולא יודעת. את עם הקארמה שלך. או שנגמרים הכרטיסים או שמבטלים הופעות...

FeLL67

New member
מוזר קטן עליי../images/Emo153.gif

1. אדישה קיצונית [ אני לא בעד חתונות למשל
] . 2. אין הרבה אנשים שקרובים אליי [5 בערך] והחבר הכי טוב שלי הוא הכלב שלי
אין הרבה דברים שאני אוהבת יותר מלהיות לבד:) 3. לישון הוא אחד התחביבים הגדולים שלי ^_^ , אבל יש לי בעיות שינה איומות ואני חיית לילה, וגם סהרורית D: 4. אני כותבת וקוראת המון, ולנתק אותי מהמוזיקה שלי היא לנתק אותי מחמצן. 5. אני מתה על חורף וכל הקשור בו- גשם,שלג, קור. פינלנד
ואני גם מבריזנית איומה. וזה עוד בקטנה

Gilliana

New member
לא להיות בעד חתונות...

... זה בכלל לא מוזר.
גם בעיות שינה, זה לא מוזר כלל וכלל. קוראת וכותבת המון זה מוזר??? ולהיות מחוברת למוסיקה??? לאהוב חורף???
פור פיטס סייק, מה מוזר בזה???

למעלה