אנשימוס כנסו!!!

daboor

New member
אנשימוס כנסו!!!

קודם כל בוקר טוב לי.... השעה רבע לשש... נו טוב קמתי קצת מוקדם היום;-) מי נמצא פה ועכשיו? לא חשוב... רציתי להעלות בעיה חדשה של החופש... הכסף... היום כל דבר קטן עולה כסף! אין כסף---> אין בילויים! ואני בת 16 עובדת והכל ואמא שלי אומרת שהגיע הזמן שאני ידאג לעצמי... נו אבל לא מלאו לי 18!!!!! לא פייר... אני צריכה לגרד כסף מכל החורים שלי רק כדי ללכת לסרט.. אבל לא לדאוג אני עוד אשב עם אמא שלי ויתחנף קצת והכל יהיה בסדר... תגידו יש פה מישהו שאין לא בעיות כספיות בכסף!? אם כן מעריצה אותו! יאללה אני אלך לאכול לפני שהקיבה שלי תעכל את עצמה.... בעעעעעעעעעע! צ`לום לכולם נתראה בלילה....

אני מקווה שיעשו את זה בקרוב...

רשימה מסודרת של עבודות לחופש מסודר לפי מקומות עבודה לאנשים כמונו 18-14 הבטיחו לי שבקרוב יעלו לי את הטבלה...

יש מעריצים אותי

חחח אני מאז שאני פאפוסה קטנה בת 4 התחלתי לאסוף כסף....עד היום הגעתי לסכום נחמד שאפשר לבזבז אותו......(אבל בינינו...ששש שלא ישמעו..... כל פעם שאני יוצאת אני לוקחת מההורים ....ששששששששש לא לגלות חחחח)

Angel of Hell

New member
השיטה עובדת ככה!!!

באים לאמא ואומרים לה : אמא תביא כסף לך לאבא!!! הולכים לאבא ואומרים לו: אבא תביא כסף אז הוא כמובן אומר לך לאמא אההההה פה התיחכום :``אבל הרגע באתי מאמא והיא אמרה לי לבוא אליך !!! אז הוא מביא כסף עכשיו עד כאן טוב מפה מתחיל החלק הקשה...... חוזרים לאמא ואומרים לה: אבא אמר שאין לו ושאני אקח ממך (צריכים להיזר שהם לא ישאלו אחד את השני אם הם הביאו כסף) אז אמא אומרת -אין (נו באמת) ``נו אמא מה את רוצה שאני אשאר כל חיי גלמוד ועריר בודד ועזוב `` ``נו תני כסף`` ואיזה אמא תעמוד בפני דבר כזה והנה לכם תקציב ראוי ליציאה!!!!!!!

חחחח אני ישתמש בזה

אבל יש עוד דרך נחמדה אבל זה רק לאנשים שאין להם מצפון מעיק .... הולכים לארנק של אבא מחפשים רק שטרות של 20 שקל או מטבעות של 10..... אם יש לוקחים אחד מכל אחד אם אין ממשיכים בחיפוש בארנקה של אמא..... עכשיו אתם בטח תוההים(חחח ידעתי בכלל שיש מילה כזאת?!?!? נו טוב) למה רק שטרות של 20 ומטבעות של 10....... פשוט מאוד ההורים לא ישימו לב לזה כמו שהם ישימו לב לשטרות של 50 100 ו200.....

Angel of Hell

New member
רוצה שיטה בטוחה???

באים כל יום לאמא ו/או אבא ומבקשים 10 שקל או 5 שקל לאוטובוס לכל מיניי דברים (להורים זה לא מזיק אז הם יתנו אפילו יותר :)} אבל זה דורש התמדה(כן כן גם לי יש מילים כאלה) ככה עושים כל יום אבל כל יום תעשו חשבון מהיר (אממ זה כפול זה זוכרים אחד אממ) כן כן 300 שקל ואפילו יותר בלי מאמץ אבל ההורים לא יודעים שאתם חוסכים את זה ככה שאפשר לבקש בסף גם כשיוצאים!!

300 שקל בתוך כמה זמן?!?!

אבל הבעיה אצלי היא שאני באמת מבקשת כל יום כסף לאוטובוס....הביצפר שלי 3 ק``מ מהבית ואני מתעצלת ללכת ברגל כי אני גרה רחוק והחברים שלי לא לידי....מה גם שאוטובוס אצלנו עולה 3.20 אני חושבת.....ואני קונה כרטיסיות כל חודש אז זה לא שימושי!!!!! סוריי!!!

Angel of Hell

New member
בחודש....אבל..

מי אמר דווקא על אוטובוס אני מאמין שיש לכם קיוסק בבי``ס תגידי להם שזה בשביל זה :)-)} וכן זה דורש הרבה סבלנות

אני מעדיפה את השיטה שלי

כן כן כן זאתי עם ה20 שקל אחים שלי עברו 3 שבועות וכבר יש לי 200 שקל נטו בכיס......ואף אחד לא יודע מאיפה זה מה גם עוד משו נחמד זה לעשות בנוסף הסכם עם אבא או אמא ולקבל משו כמו 50 שקל בשבוע דמי כיס וככה יש לכם 70 שקח בשבוע ......בתנאי שתיקחו את ה20....

bubble

New member
בעיות כסף

לא מצאתי עבודה אז אני סוחטת מההורים...בעעעעעע שונאת את זה

daboor

New member
אמממממממ

קצת סודות מדינה: תמיד הולך לי אם אני משחקת אותה החסכנית.. אז ההורים שלי מרגישים שאני באמת דורשת תמינימום... רק חבל שהם לא יודעים שנסיעה באוטובוס לא עולה 20 שקל... בלה בלה בלה בקיצור אצלי בבית הדולר כבר הגיע ל5 שקל... בעעעעעעע אני ממש לא מובנת.. מה לעשות זאת השעה...

למעלה