אנשימים... אני עוזבת אתכם

TCgirl

New member
אנשימים... אני עוזבת אתכם ../images/Emo187.gif

אבל רק לכמה ימים... ואני מודיעה מראש
יש לי ברביעי + חמישי טיול שנתי... בכל מקרה, כמו בכל שנה, אני אשאל אתכם מה כדאי לי לקחת איתי חוץ מהדברים הרגילים?
תודה
[ואולי זה יגרום לכך שיהיו בפורום הזה כמה הודעות
]

crazy4tc

New member
תהנייייייי

לאן הטיול? כדאי לך לקחת... - הרבה טופי - מחשב נייד (מה?
) - רישיון (אם יתחשק לך לחזור הביתה
) - מחברת (לרשום לעצמך מחשבות
) - גיטרה (
) - מכנסיים קצרים בתיק של ההליכה (תמיד מישהו צריך!!) - אלכוהול (אם ממש תרצי לחזור הביתה פשוט תסתובבי עם בקבוק בירה ביד, אני לא יודעת איך זה אצלכם בבצפר אבל אצלנו תוך חמש דקות את בבית
) - המון המון המווווון מצב רוח טוב, אני יודעת שזה נדוש, אבל זה באמת חשוב!

TCgirl

New member
תודהההה ../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

המ... הטיול הוא לגולן... הם נתנו לנו אופציה לבחור מסלולים, אז הלכתי על האתגלי... אז אני אהיה בבניאס עליון + תחתון. ביום השני יהיה הרבה הרבה להירטב [*הערה לעצמי: לא ללבוש חולצות לבנות
*] בכל מקרה... תודה על הפירוט
רשיום הוא בת"ז שלי, אז אני לא אשאיר אותו בבית [למרות שלא יזיק], מחברת אני לוקחת... אחרת איך אני אזכור הכל כדי לכתוב בבלוג/פה?
הרבה טופי ה רעיון נהדר. אני מכורה!
מחשב נייד - האמת היא שיש לי את הפלאפון שלי, מה שיאפשר לי לקפוץ לבקר כאן
אז צפו לעדכונים בזמן אמת
גיטרה - אבא לא יתן וגם אין לי כוח להיסחב איתה... חוץ מזה ישברו אותה
מכנסיים קצרים אני אצטרך! ליום השני!
אלכוהול
גם אצלינו זה ככה... אם את שותה/מעשנת בטיול אז את יכולה להתחיל להיפרד כי יעיפו אותך הביתה
ומצב רוח זה חשוב! אבל זה בסדר, יש לי בכיתה את כל הקטע הזה של מורל... אם מצב הרוח לא יהיה טוב והן יתחילו עם מורל - מקסימום מדביקים להן את הפיות עם פלסטרים [גם את זה אני לוקחת] וזה כבר ישפר לי את מצב הרוח

TCgirl

New member
אין לי שמץ.. ../images/Emo187.gif

אני יודעת שהמסלול הוא בבניאס העליון והתחתון... וישנים באיזה בי"ס שדה... העיקר שיהיה כיף!

TCgirl

New member
חזרתי!! ../images/Emo187.gif

ועכשיו אני גם יכולה לומר איך קוראים לבי"ס שדה: ביס"ש חרמון. זו בכלל אכסניה
זה בקיבוץ שניר...
בכל אופן - חוויות מחר כי אני הרוגה מתה ורק קפצתי לומר היי לכולם

אורוש47

New member
כע../images/Emo70.gif היית בשניר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif זה מצחיק.

כי הביצפר שלי בדפנה
(שזה אממ.... 10 דקות נסיעה
....
אני יודעת משו כזה) היי גמלך בחזרה
והייתי שואלת איך היה אבל אממ אמרת שתספרי מחר אז.. אממ.... ><

TCgirl

New member
ישנו בשניר... ../images/Emo187.gif

הטיול היה באיזה מקום מעפן ביום הראשון, וביהודיה ביום השני... היה ממש ממש כיף! ביום הראשון פחות כי זה היה יום מעצבן. הביאו אותנו בשש ורבע בבוקר לבי"ס, בטענה שבשש וחצי - לא דקה מאוחר מזה - יוצאים, אבל בסוף יצאנו בשבע וחצי. בילינו 7-8 שעות באוטובוס. ואז היה מסלול מעפן. הגענו לאכסניה [כאמור - בקיבוץ שניר]. קיבלתי כאב ראש והייתי עם מצבי רוח.. ביום השני היה המסלול הכי כיף, אבל המחזור שלי הגיע בתזמון המושלם, אבל אל חשש! עברתי אותו כמו גדולה והיה ממש כיף... אפילו שחיתי במים [יבורך זה שהמציא את הטמפון
]
וזה הכל!

crazy4tc

New member
גמאני עוזבת

אני לא אהיה פה עד יום ראשון
ואז גם כן לא ממש יהיה לי זמן להכנס בגלל שיש לנו צילומים מתנצלת מראש

תהינו שתיכם../images/Emo13.gif

אור לפי דעתי הביצפר שדה היחד זה בקצרין..
גם בציפר מנופית ישן שם. כיתה ז'.

למעלה