אנשימים בבקשה תגיבו ...

אפלולית

New member
אנשימים בבקשה תגיבו ...

אני שרופה על תיקים באפלה ועל השחקנים ג´יליאן אנדרסון ודיויד דוכובני בבקשה מי עוד מהפורום אוהב את הסידרה ומי לא :)) אשמח לכבל את כל התגובות ... חוץ מ" מה זה קשור לפורום " תודה מראש :)

מיצי007

New member
לא יפה!

אני לא מגיבה להודעות רק מזה קשור. יש אנשים שרוצים לדבר פה על תיקים באפלה ודיוויד דוכובני ושות. אז שידברו! סבבה להם,כל עוד זה בגבול הטעם הטוב כמובן
. שתביני,זה פורום חדש ואני מנהלת חדשה ובינתיים אני פועלת לפי ההנחיות. אני לא יכולה שמישהו יבוא וידבר לי על סאבלימינל או על ג´סטין טימברלייק,תסכימי איתי שזה לא חופף את הנושא? אני מקווה שאת לא כועסת אבל הייתי חייבת לענות לך. ואנשימים תגיבו!נראה לי שיהיו פה כל מיני שרשורים ארוכים על כל מיני דברים אז תתחילו,לי אין בעיה. ואני מתביישת אבל הפעם היחידה שראיתי תיקים באפילה היה לפני שלוש שנים וראיתי רק 10 דקות...אל תרביצו לי

Lizz

New member
תמונות נהדרות

שתי הראשונות באיכות מצוינת. אבל.. למה רק סקאלי\מאלדר?... + המלצה לאתר פנארט מהמם ביופיו שרובו הגדול אקס פיילס:

~*~gaL

New member
חברה שלי,

שנמצאת בפורומים פה לפעמים, מתה על הסדרה הזאת. את רוצה לפתוח על הסדרה פורום? כי היא בטח תבוא.

אפלולית

New member
אני חושבת..

שיהיה פורום על זה ... אבל לא אני אנהל אותו ... בנתיים רק הגישו בקשה על פורום כזה .. ומה שיהיה יהיה ... תגידי לחברה שלך שיש פורום מצויין בעיברית ... בכתובת: www.thexfiles.up.co.il זה בעברית כמובן ... לכל המעוניינים :))

למעלה