אנשימים! חייב לשתף אתכם במשהו!

nick fury

New member
אנשימים! חייב לשתף אתכם במשהו!

קודם תקראו את העמוד המצורף ואז תכתבו מה דעתכם. זה בנוגע לסרט קולנוע (LIVE ACTION) של TRANSFORMERS. אני אישית התלהבתי מהרעיון.

הייתי סקפטי, אבל...

כמה שאני יותר חושב על זה ומנסה לדמיין בראש איך זה יראה, ככה אני יותר אוהב את הרעיון. בגדול, הבעיה הכי גדולה שלי, ואני אהיה סופר כנה, הרובוטריקים הם רעיון די דבילי. הייתי מת על הסדרה לפני עשור וחצי, אבל במבט לאחור נטול נוסטלגיה אכן מדובר ברעיון די ילדותי. לעומת זאת, תסריטאי מתוחכם יכול לגרום לרעיון לעבוד על המסך הגדול. ועם האפקטים של היום זה באמת יכול לצאת מעניין. בקיצור, אני לא עוצר את הנשימה שלי, אבל אני בטח אלך לראות. בגדול, מאז ספיידר-מן הראשון קשה לי לחשוב על סרט שממש ממש חיכיתי לו. אולי פרדי נגד ג'ייסון (נורא נחמד). מישהו יודע איך קוראים לפרדי נגד ג'ייסון בארץ, אגב?

ניר T

New member
באופן מאוד מפתיע

ל"פרדי נגד ג'ייסון" קוראים בארץ..."פרדי נגד ג'ייסון"! (איך ציפית שיקראו לזה- "המחסלים חוזרים"?).

מי יודע?

אתה יודע בדיוק כמוני איזה שמות מפגרים לפעמים ניתנים לסרטים. סרט כזה יכול להיות ממש מעדן עבור המתרגמים: "סיוט קטלני", "מותק המפלצות נפגשו", "צמד חמד קטלני". מה אני יודע?

nick fury

New member
הקטע פה הוא לראות ולפעור פה

כמו למשל הסדרה החדשה של ספיידר-מן. עשו אותה כל כך יפה, שממש ישבתי פעור פה 20 דקות. כאן מתכננים לגרום לילד בן 20 פלוס לפעור פה כשאופטימוס פריים יהפוך ממשאית לרובוט. זה שווה ציפיה. חוצמזה, עזוב אותך דבילי או לא, השילוב בין CGI לצילומים אמיתיים תמיד מרתק (HULK, גולום).

אני חייב לא להסכים...

שילוב בין CGI לצילומים אמיתיים ממש ממש לא תמיד עובד. לפי דעתי לאנימציה ממחושבת יש עוד הרבה לאן להתקדם כדי להיות יותר מציאותית.

shacta man

New member
צודק

זה לא תמיד מוצלח אבל הניסיונות האלה הם אלה שדוחפים את האנימציה הממוחשבת קדימה. על כל כמה סרטים לא מוצלחים יש t2 פארק היורה או מצולות שדוחפים את התעשייה. ובקשר לרובוטריקים אז לפני חצי שנה בערך (אולי יותר) קיבלתי למייל סרטון שאיזה בחור עשה בבית, וראו שם חיפושית שהופכת לרובוטריק. סרטון ממש מוצלח ובהתחשב בכך שהבחור עשה אותו לבד בבית אז זה גורם לי לתקווה שהסרט יהיה מוצלח.

Alexco

New member
יו אני בקושי זוכר את הרובוטריקים...

היום אני בן 16, אז הייתי ממש קטן בטח. אבל אני זוכר שהיו לי צעצועים שלהם וכאלה

למעלה