אנשימים יקרים כנסת נכבדה

avielss

New member
אנשימים יקרים כנסת נכבדה

ברצוני להודיע בזאת על פתיחת ההרשמה למפגש ה2 העולמי של מפגש פורום תרבות הלאדינו שיתקיים באיצטדיון יד אליהו בהשתתפות הרב הקדוש לקפונה ועם הרבנית ... היידה קן קרה ויניר אל מפגש אי אנדה פנסש? היידה אסקריבה לוס אידאס אי אורגניזמוס טודו

ב-9/7 אנחנו מוזמנים לחתונה,

יש עוד משהו ב-18/7 ואולי גם ב-13/7. בואו לא נדחה להמון זמן... אגב, קפון התנדב להזמין לביתו, על איזה אזור מדובר???

RORGAD

New member
אביאליקו קרידו תעשו את זה בשבת

אנשים יותר פנויים, ויש יותר זמן.

RORGAD

New member
נתארגן למי שיש בעיה, וחוץ מזה

אפשר מוצאי שבת.

avielss

New member
אי טו סטאס אינביטדו../images/Emo6.gif

אי סי פואדו דמנדר פור פאבור קואלו טו נ ומרה דיזה?

Lcapone

New member
אידאה גרנדה

ואני מוכן לנדב את ביתי הדל לצורך הענין- רק תנו לי התראה מספיק ארוכה מראש. לדינו יאדה זה מצויין- וכל אחד יביא איזה מאכל ונעשה אורגיה של זלילה לדינואית. אביאל- אתה פטור. לא מהזלילה, מהלהביא משהו...

avielss

New member
חוצפן../images/Emo46.gif

גם אני משהו... הרבההההההההה תיאבון

רעיון מצויין בואנה אידאה../images/Emo3.gif

פואדה סר קה וו טרייר קיפטיקס דה פראסה? או און פסטל בואנו דה קרנה..?? אמה טו נו קומס קארנה .. ומוס ור מי פדרה דזיה כי הומברה דבה קומר קארנה, לך ודרדורס סון פרה לס מוז´ריקס ___: אביא קציצות פקסה או מאפה מבצק עלי ובשר. הואיל ואינך אוכל בשר - אז עוד נראה... אבא שלי היה אומר שגבר צריך לאכול בשר, עשבים זה בשביל נשים (

רותי ב.

New member
בסדר.

יכולה להביא: צ´ושקס אסאדאס, טאראטור (יש צידנית, לא לדאוג), קפטיאיקאס די פראסה קון קארנה, או מה שתרצו. שתיה, גם. צריך לחשוב על יום מתאים.

avielss

New member
שתיה זה אני-

שתיה קלה יין טוב ואיך אפשר שלא ....גם ראקי

בקשר למיפגש........../images/Emo175.gif

רעיון נחמד.. קפון האם אתה מתגורר באיזור המרכז? מקווה שכן....

RORGAD

New member
בואנס נוצ´אס א טודוס - בקשר למפגש../images/Emo24.gif

אי יו טנגו קאזה מוי גרנדה, אי מורו אן אונה סיבדה סרקה דה אורנית, סה יאמה עץ אפרים, אי מה וא אלגראר מונצ´ו סי לו ואס אזר אנדה מי, בטח קה ווס וא אזר קומידאס קה ווס גוסטה. אה אנסינה קה קאזה אי אגורה סה קיירה דיאה קואנדו? אל שבת 13.7 נו וו אסטאר אן קאזה מה וו אאיר א טיול, דה אל חוג (איך אומרים חוג?) לידיעת הארץ, אל נורטה. תרגום: גם לי יש בית גדול מאוד ואני מתגוררת בישוב ליד אורנית לא רחוק מראש העין, ואשמח אם תבואו אלי, אבשל לכם אוכל שאתם אוהבים, ב- 13.7 לא אהיה בבית אני נוסעת לטיול לצפון מטעם החוג לידיעת הארץ, אבל בשאר הימים אפשר אז בית יש, רק תאריך חסר, אז יאללה תקבעו יום.

אביאל ורותי....../images/Emo24.gif

הלא אמרנו שנביא זמר בלדינו אנדה סטה לוס תוכניותס???? קרמוס קנטיאס נו סולו קומר
אי בבר
ומכיוון שקראתי שקפון אינו אוכל בשר...אפשר לארגן ערב גבינות ויין.. עם מיני פשטידות וקינוחים שלא מביישים את בני העדה
לדעתי זה יותר מתאים במיוחד עם המפגש נערך בשעות הערב.... לשיקולכם..

avielss

New member
רוזלין מי אמור

דיגו קבל עם ועדה (אסטה מודו ססקריבה קבל?( קה טה קנטו אונה קנטיקה אספיישל פארה טי

רותי ב.

New member
די אונדה ומוס א טופאר ´זמר´?

קן ארַה קי דישו קי קונוסה זמר? קן ארה קי דישו קי וה טריאר גיטרה אי וה קנטאר?
יו דיגשו, קי לו מאס איפורטנטו אז לאס קנטיקאס קי אַי אן אל קוראסון.

למעלה