אנשימים

אנשימים

שמעו היום הייתי בתיכון פה בנס ציונה ושייגעצ היו שם!באתי ב-9 וראיתי את אספיס איזה מאגניב הוא זוכר אותי! אחרי ההופעה גם באתי ואמרתי לו שלום וזה חחח הם כאלה סטלנים.....קיצר הלכתי ב-11 חזרתי ב13:00 הם רק עשו 3 שירים שלא הייתי בהם-אבא עו"ד,אין לי כוח ומשקאות חריפים(
פיספסתי) לא נורא באתי באינטרקום היה פשוט ענק אחרי זה אלוף בלפשל
ואז נורית בלי ספורסטאר ואז סיימו אם ניו יורק רפיח אהבת חיי
היה ענק לא ידעתי שיש כל כך הרבה בנס ציונה שאוהבים שייגעצ היו גם כמה מטאליסטים מניאקים שצעקו ליובל יא אפס! ארגגגגג
היו שם שבאו לאספיס ,"מושיק תחתום לי" הוא עושה "מי זה מושיק" הם "אתה לא?! מושיק מכונת תופים" חחחחחחחחחח נקראתי מהם! חשבתי שאפספס בגלל השיעור פרטי באמצע אבל לא פספסתי הרבה אספיס אמר שהוא יכנס לפורום ויובל היה מסומם מתמיד, זה היה אירוע נגד הקטל בדרכים אז הוא נתן הרצאות אל לא לשתות ולנהוג חחחחח...באלוף בלפשל "אולי אני פנטזיונר אולי אני גם קצת ישכור(ולא נוהג)" הרג אותי גם אמר כל מיני דברים פשוט מצחיק לשמוע אותו מדבר היחיד שלא מצחיק לשמוע אותו מדבר זה אבי לכל השאר יש כזה כל מצחיק חחח...בסוף ההופעה רציתי שהם ידרסו אותי! חחחחח יש לי 2 סטיקרים
היה ענק היה פוגו ענק בנורית פתחו מעגל של פוגו איזה 40 אנשים פשוט ענק היה אתם לא יודעים כמה הייתי צריך את ההופעה הזאת אין לכם מושג! אספיס אמר שינסה להגיע לפורום אם הוא ימצא זמן,זהו נהנהתי כמה חברים שלי יתחילו לשמוע שייגעצ... ובניו יורק רפיח הוא עשה "העולם הזה מסריח מניו יורק יבוא משיח..." חחחח בניו יורק רפיח בתחילת השיר כעמת בכיתי מהתרגשות זה היה כל כך לשמוע אותם לייב! חבל שלא אהיה בחגיגית... ערב טוב ושבת שלום לכולכם פורום יקר חולה עליכם! יאאאאא אספיס מכיר אותי וזוכר אותי יאי הוא כזה מצחיק עם הקול שלו חולה עליו

yardenbm

New member
אממ בן....

כל הקטע של הסימלי עם העיניים לבבות לא ממש במקום בסוף אלה עם כן אתה נמשך לאספיס

למעלה