אנשימממממ

aYaLoLy

New member
אנשימממממ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

עוד שעה וחצי אני יוצאת לגיהנומ עלי אדמות שנקרא המורדימ מה אני אעשה?! מי יעזור לי במצב הזה?! מי ישמור על השפיות שנותרה לי?! למה אני צריכה לצפות!?!? עזרה ותנחומימ יתקבלו בברכה...

crazy4tc

New member
יוליייייייייייייייייייייייייייייייי

מסכנה שלייייי אל תלכייייייי את לא חייבת!!! הן לא יכולות לקחת אותך בכוח... באמת באמת באמת שלא!!!!!! הכנות למקרה שתשברי (לאאאאא) ותלכי בכל זאת: קחי אטמי אוזניים עד כמה שבטח תרצי לעשות את זה אל תגידי עליהם דברים רעים כי יש מעריצים משוגעים... אל תמחאי להם כפיים תנסי לגרום להם לשים לב לזה שאת לא מרוצה מההופעה שלהם... (את בשורה ראשונה נכון? תשבי בפרצוף חמוץ ואל תמחאי להם כפיים ולא כלום!!! נראה אם הם ישימו לב... הלוואי שכן!!!)

ט ל i i ש

New member
יולי!!!!!!

בשביל הרגעים הקשים של ההופעה: תעצמי עניים ותדמייני שאת על חוף הים בהוואי שוכבת על כיסא נוח מרזיקה בידך כוס של קולה קרה והשמש הנעימה מלטפת את עורך.. ברגע נשמע השיר פור יו של אלכס ואת נהנת לך .... פתאום נכנסות לא מאשר לאאה וטל!!! ולוקחות כיסא ומתיישבות לידך.. אתן מתחילות לצחוק ולדבר על הנושאים הכי חשובים בעווולם כולו האם אלכס הומו!?!!? פתאום נכנס אלכסס ולאה ישר קמה ואומרת לו : "אלכס אהובי באת אליי??!?" אלכס עונה לה :"לא באתי ליולי אהובתי האחת ויחידה!!" יולי נעמדת ניגשת לאלכס נותנת לו חיבוק... הם רוכבים יחדיו (על סוסים כאילו דהההה....) לעבר השקיעה ושם נותנים אחת לשני נשיקה מדהימה!!!! לאושייית סורי על זה שאלכס לא רצה אותך פשוט עכשיו זה תורה של יולי מסכנה הילדע היא הולכת להופעה של המורדים!! ויולי אהופתי תזכרי ששששהמורדים הם איכסססס ושאני ולאההה פה בשבילך בשעות הקשות של אחרי ההופפעה!!!

crazy4tc

New member
ארג....

טוב נוותר רק עכשיו... יולי אם את רוצה תמיכה טלפונית תני לי את הפלאפון שלך...

ט ל i i ש

New member
אממממ אנשיים!!

אני רק רוצה לעדכן אותכם במצבה של יולי שברגעים אלווווו נמצאת בהופעה שלהמורדים היא שולחת לי הודעות : יולי:הצילו טל:אני פה בשבילך ! מתי זה התחיל!? את יכולה להמשיך לשלוח לי הודעות! יולי:זה התחיל לפני שעה ומיה השרמוטה לובשת שמלה שמגעיה את הפופיק טל: איזו זונה! יולי:יופי עכשיו יש הפסקה..

aYaLoLy

New member
../images/Emo85.gifטוב... חזרתי....

ואני לא במיטבי..... גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד המיה השרמוטה הזאת לבשה בהתחלה שימלה קצרצרה שכשהיא הרימה ידיימ זה עלה לה לצוואר! אחר כך היא עברה לתחתונימ וחזיה.... גאדדדדד הפליפה הזה חושב שהוא איזה מאגניב אז הוא עשה קוצים ניטימ כאלה בשיער והוריד חולצה בסוףףףףףףףףףףףףףףף איכס איכס איכס..... אנשימ! היו שם 3 כוסונימ רק שהם לא הופיעו בקושי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלהקה הישראלי ת זה הדבר הכי דוחה שיכלו להמציא!!!! והמריאור הזאת הא אחת הכונפות הגדולות של עמינו הדגול... והשירים של הישראלימ יותר מתאימים למסרימ של בארני! גאדדד איזה הומואימ... לקחתי את בוריס אבל הוא לא שירת אותי כ הוא ברח מהצרחות..... אני רוב ההופעה ישבתי ולמטה היו מאבטחימ אז בזמן שהחברות שלי צרחו למורדימ אני צרחתי כאילו למאבטחימ והיה כאאאזה מצחיק וכולמ הסתכלו כאילו אני איזה משוגעת................. עוד תיאור יעשה אות חולה לגמרי אז אני אחסוכ ממכמ את הפרטימ המזוויעימ של שאר ההופעה המחרידה... עידוד ייתקבל דחופפפפפפפפפפפ

aYaLoLy

New member
יווווווו והיה קטעע ../images/Emo85.gif

בבוניטה דה מאס שדימיינתי את אלכס שר ורוקד את זה על במה והתחלתי להתפקע מצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקק

crazy4tc

New member
יולייייייייייייי

מסכנה שלי!!! את לא יודעת כמה דאגנו לך!!! בסוף לא יכולנו להתאפק יותר וטל שלחה לך הודעות ולא ענית!!! היינו בטוחים שלא יכולת לסבול את זה יותר והיתה לך התמוטטות עצבים!!! רציתי להתחיל להתקשר לבתי חולים ולחפש אותך!! יולי אחותי המתוקה!!! אנחנו נעזור לך לעבור גם את הרגע הקשה הזה! עכשיו לכי להתקלח!!!!!!

אלנלה

New member
תנסי להנות לך מההופעה או ש..

תיקחי דיסקמן ותישמעי רוק/רוק כבד כל הערב.

למעלה