אנשי באר שבע שכחתי לשאול!

shirbowie

New member
אנשי באר שבע שכחתי לשאול! ../images/Emo2.gif

היה בסוף מופע מחווה לאליס?? ואם כן איך היה?

everynormal

New member
אני חושבת שהיה

אבל לא נכחתי לצערי הרב...לא נורא עדיין זה בטח היה מאכזב לעומת המקור (מה לעשות אף להקה היא לא אליס..)

בדנתמ

New member
זהו...

עוד עזבי את הסאונד של הלהקה. זה כבר אנשים למדו לא לצפות למצוא בהופעות מחווה... אבל זמר שיצליח לשיר שירים שליין סטאלי שר בלי להרוס אותם? זה כבר משהו נדיר מאוד...

everynormal

New member
אני חייבת לחלוק עלייך קצת

אני לא חושבת שזה בלתי אפשרי למצוא זמר עם יכולת קולית גדולה שיוכל להחזיק שירים של אליס [ואני מדברת על זמר גבר כי זמרת בחורה זה לא דוגמה], אולי לא נפוצים הרבה בישראל אבל ברחבי ארה''ב סביר להניח שקיימים הרבה זמרים גדולים ברמה של ליין ובטח ברמות פי כמה יותר גבוהות משלו [צריך להיות מציאותים] הקטע זה למצוא זמר שיוכל להגיש את השירים של אליס בצורה של ליין, עם כל ההתכוונות, הכאב, הרגש, הכריזמה אני לא אגיד שלא קיים אחד כזה בעולם פשוט אני עוד לא נתקלתי, אליס =ליין השירים של ליין מייצגים את הנשמה שלו, זמר אחר במקומו זה כאילו לנסות להכניס לו את הנשמה של ליין ובגלל זה כל אחד יאכזב אוטומטית

בדנתמ

New member
לא התכוונתי ככה...

לא התכוונתי שאין זמרים עם יכולות ווקאליות ברמה שלו, או יותר... אני יכול לחשוב מתוך הפלייליסט של האייפוד שלי על כמה זמרים שלא נופלים ממנו ברמתם מבחינת יכולות ווקאליות, ואפילו כאלה שמסוגלים לבצע דברים שהוא לא היה מסוגל. אבל היה לו גוון ופיל מאוד יחודיים, שאין לזמרים אחרים. אני לא אומר שזה היה יותר טוב, או פחות טוב. אני רק אומר שזה היה שונה... אם תקחי נניח את הנסי קירש מבליינד גארדיאן לבצע שירים שלהם... אז יש לו יכולות ווקאליות, מבחינת מנעד, גוונים שונים שהוא נותן לקול שלו וכו', הרבה יותר גבוהות משל ליין. אבל עדיין, הוא לא יצליח לשיר שירים של אליס עם הגוון והרגש המיוחד שהיה לליין, וזה מה שיפריע לי. גם כריס קורנל לדוגמא, הוא זמר בעל גוון מאוד ייחודי לקול שלו שדי קשה לחקות. אבל ליין אפילו יותר מסובך מהבחינה הזאת, אם את שואלת אותי...

למעלה