אנשי הכפר מלמעלה

liron355

New member
אנשי הכפר מלמעלה

עד עכשיו ההיתי על הגדר וההיתי סבור שצריך למצוא פתרון הוגו אבל היום אני מצדיע לטימי כי אני רואה אם איזה אנשים יש לנו עסק.... טימי תמשיך בדרך הרבה מאד אנשים שלא היו בדעתך לעשות כך תומכים בך.... כל הכבוד.. צריך לשים שלט עצור או רמזור ביציה מהכפר המהולל.....

נוב14

New member
אנחנו בעד בתנאי

שיבטיחו לנו שבאותה הזדמנות לא יתוקן אף בור בכביש, הוא לא יורחב,ולא יסדרו מעבר בטוח להולכי רגל. וזה חביתה מהכפר המהולל.

נוב14

New member
אנחנו בעד בתנאי

שיבטיחו לנו שבאותה הזדמנות לא יתוקן אף בור בכביש, הוא לא יורחב,ולא יסדרו מעבר בטוח להולכי רגל. וזה חביתה מהכפר המהולל.

ותודה לכל מי שאחראי לזריעת השנאה...

צריך להשאיר את זה ללא מילים. כל מי שעיניים בראשו מבין שמי שכותב ככה פשוט שונא אותנו. הצעד החדש למלחמה בכפר האורנים כבר נוחל הצלחה! (גילוי נאות - אני תושב הכפר המהולל)

נו אדר,

מספיק להציץ בפורום כפר האורנים כדי לראות את זרעי השטנה שזרע רונן נובטים. צמחים שוטים יש בכל מקום.

נו יובל

אני מסכים שגם אצלינו יש כעס רב שעובר את גבולות הטעם, אני בפירוש לא מסכים לקביעתך ש"רונן זרע שטנה". צר לי, מי שנוסע במעבר צר ומסוכן כ"כ הרבה שנים, כשועד הישוב השכן מתנה את קיום חובתו הבסיסית להבטחת הבטחון בישובו בכל מיני דברים (שגם הם חשובים), לא יכול שלא לזעוק לנוכח הניצול הציני. אבל יובל אתה צודק שהדיון בעבר מיותר. אני בעד העתיד, לא העבר. אני מדבר בשמי וגם בשם רבים מחברי תושבי כפר האורנים - לכולנו הווה ועתיד משותפים במשבצת אחת. אני מקווה שההדברות שמתחילה בין התושבים תביא למפנה.

לפחות דבר אחד אנחנו מסכימים

שהצד השני הוא זה שזורע את השנאה... ;) ולגבי ההידברות, אני מקווה כמוך, אבל אני עוד באירופה הייתי סקפטי (לחובבי החמישיה הקאמרית...)

ronpel

New member
יובל צודק

אני הקמתי את החניון הכי נחוץ בלפיד במיקום שלא מפריע לתנועה לכפר האורנים תוך כדי שאני במשא ומתן לגבי מציאת פתרון בדיון בין הוועדים. יובל אם זה לא היה מסוכן זה אפילו היה מצחיק.

למעלה