אנשי הפורום היקרים,

dariayaari

New member
בתשובה על מכתבי אליו, אומר נועם,

אנחנו מתארגנים במהירות האפשרית. הוקם מטה בראשו עומד שמשון ליבמן ידידי ושכני. בהקמה - משרד מאוייש (מוקד פניות) קבוע אשר ירכז את הפעילות והפניות מכל הארץ. המטה ירכז את כל הקבוצות הפעילות ברחבי הארץ ויתאם את פעילותן לפי המדיניות שתקבע מעת לעת. . נשתמע. בברכה: נועם אז חברים יקרים, אנשים טובים, נאמין בטוב, אינשאללה.... דינה.

dariayaari

New member
אנשי הפורום היקרים,

אנחנו מהווים גוף אחד. כמונו ישנן קבוצות נוספות, וירטואליות או שלא. ישנו אתר נוסף שנקרא "הבנים". האתר היה של שלושת הבנים, כיום האתר מטבע הדברים בעניין גלעד שליט בלבד. נראה לי נכון לאחד את שני האתרים. אדבר עם מי שאחראי על האתר הזה ואתר הבנים. שבוע טוב, דינה.

mavrik123

New member
את ממש משועממת נכון?

עד שהגעת באמת לא היה לאף אחד מושג שקיים אתר הבנים. באמת תודה שהארת את עיננו. ולגופם של דברים: אכן יש שני אתרים אולם אין צורך לאחד אותם. שני האתרים עובדים בשיתוף פעולה כאשר בכל אחד מפורסם לינק לאתר השני וכל פעילות מפורסמת בשניהם. אין לי מושג מה הבעיה שלך אולם מוטב כי תשאירי רעיון איוולי זה אצלך

קמנצינד

New member
הי, אין צורך להתנצח...

סך הכל המקום שאנו כותבים בו הוא פורום ואתר הבנים הוא אתר. אבל אני לא מבין גדול. עדיף לחכות למלי שתסביר למה הרעיון של דינה הוא טוב או לא טוב. דרך אגב, יש גם את האתר של מטה החברים, וראיתי בעוד פורומים, וגם בתקשורת, וסתם אנשים ברחוב, שהעיזו לדבר על גלעד שליט, במקום לכתוב כאן, בפורום הנוכחי ! למה הם לא יכולים לרכז את הכל למקום אחד ?

dariayaari

New member
ראיתי עכשיו שאתר הבנים שונה

היה בו גם פורום, ועכשיו הפורום משותף. יופי. אז עכשיו נותר לאחד עם פורום החברים, ואולי ישנם עוד כמה אסופות...... זאב ידידי, אני מנסה לחשוב מעשי, לקדם עניינים. חבל לי שרעיונות טובים ייפלו להם סתם ולא יעשו בהם שימוש. תגידו, השתגעתם?????????? אתם שוכחים את המטרה???????????? והמבריק הזה שכתב לי מה שכתב בצורה מגעילה כל כך !!!!!! מה זה?????????????? ואתה אומר לי אין צורך להתנצח?????????? ראית מה הוא כתב?????????ואיך הוא כתב?????????????

נגיעוT

New member
הפורום מהרגע הראשון שעלה לאויר

היה משותף לתפוז ולאתר הבנים-זו היתה ההחלטה מראש. ולדעתי לפתוח דברים שהושקעה בהם מחשבה רבה ולהתחיל לנבור בהם שוב זה בזבוז אנרגיה .

קמנצינד

New member
ראיתי איך שהוא כתב...

אני מתנצל בפניך, דינה, על אי ההבנה. התכוונתי אליו שאין צורך להתנצח. את בסדר גמור, לפי דעתי. סך הכל הצעת רעיון, והוא ענה לך בצורה באמת לא יפה.

dariayaari

New member
תודה, וסלחתי כמובן

קצת למדתי להכיר אותך, ולטוב דווקא.......לא כועסת....

נגיעוT

New member
שבוע טוב

זהו פורום להבעת דעות והתכתבות ישירה בין אנשים אם תכנסו לאתר הבנים ותלחצו על הכפתור-"פורום" תגיעו לכאן. שם מתעדכנים על פרטים ופעילויות-פה מגבשים רעיונות ומהלכים און ליין. האתר של החברים גם נועד לדיווח על פעילויות. וכל אחד אחר מוזמן להביע פה את דעתו.

dariayaari

New member
הרעיון של איחוד האתרים/הפורומים , נובע -

כמו בכל מה שנוגע להתארגנויות יזומות של אנשים פרטיים בנושא זה של גלעד שליט, וכמו הצורך שעלה לרכז את כל המתנדבים תחת מטה המאבק הנמצא במצפה הילה, כמו כן, ומאחר ואני מוצאת פה בפורום רעיונות טובים ויצירתיים, ואנשים טובים ויצירתיים, ראיתי לנכון לאחד את שני הפורומים, ולרכז את האנשים והרעיונות. לאחר האיחוד, נוכל לאסוף את כל הראוי, ולהעביר בצורה מסודרת אל מטה המאבק.

rotem4483

New member
דריה..

אינשאללה בערבית, עדיף היה להגיד הלוואי.. רק רציתי לתקן.. כולי תקווה שגלעד, הילד הטוב הזה ישתחרר כבר בחודשים הקרובים.... הלוואי שיהיה לזה כבר סוף, וסוף טוב. הייתי מאוד רוצה לראות את החיוך של המשפחה שלו על הפנים..

למעלה