אנשי הפורום...להיכנס.

DrKasperrrr

New member
אנשי הפורום...להיכנס.../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

כבר הזכירו פה שאנחנו מנסים להכין איזה משחק שקשור לפורום אז אני רוצה לשתף אתכם במשהו שאני בונה כעת אני מכין משחק גלגל המזל לפורום אל תשאלו שאלות מיותרות, אתם תראו כשזה יהיה מוכן! אני רק צריך עזרה שלכם..אני צריך צירופי מילים או משפטים משירים של מוניקה ודברים כאלה שיהיו המילים שצריך לנחש כאילו.. לשלוח לי למסרים כל אחד לפחות 20;] רצוי יותר כדי שזה ייצא טוב! שלא יהיה ארוך מדי.. דוגמאות: "הוא יורד כמו מכה אפורה" "לחכות שבוע בקופת חולים" תודה,ובהצלחה.

אובלינה

New member
אוקיי, אני אשלח לך מסר וכנסו שניה..

היו לי כמה תמונות, היה לי משעמם- היה לי פלאש, והתחלתי לנסות להתחיל ללמוד אותו קצת.. :) כי עד עכשיו לא נגעתי בו, והכנתי סרטון מטומטם לאללה.. אם למישהו משעמם ומוכן לבדוק בשבילי איזה מוזיקה מתלבשת על זה בבקשה.. (אייך שמים מוזיקה בזה בכלל?
) יש לי פלאש חמש, ואני יודעת להתעסק רק עם פלאש אמ איקס אם בכלל.. אז יחסית יצא לי נחמד..
זה באמת לא מושקע יותר מידיי, אבל אם מישהו יכול לערוך את זה למשהו יותר טוב יהיה נחמד.. הרעיון היה לעשות shape על הלוגו ככה שהוא יהפוך לכדור ויקפוץ מהקצה של המסך על הראש של יהלי, אבל מה לעשות שהפלאש הזה מעצבן אותי.. ואיך עוצרים את יהלי מלהתרוצץ על המסך כל הזמן? תודה בכל אופן
אובלינה..

וואיי ממש יפה דווקא ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

אבל חברה.., יש לנו גם את אלדד
אני לא אוהב שמפספסים אותו! ו.. היי כנראה לא הייתי כאן כשבאת.., אז ברוכה הבאה
אני חן הוכמן

DrKasperrrr

New member
בהזדמנות היום. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

ואני יודע שיש אלפים, אני ביקשתי עשרים.. אתה מוזמן לתת יותר

DrKasperrrr

New member
אנשים? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif