אנשי הקליפים (בעיקר שני!)

אנשי הקליפים (בעיקר שני!)

יה יה יה יה!!! מכירים את השיר החדש של כריסטינה אגילרה? beautiful? לא לא לא לא! רק אל תחשבו שאני אוהבת אותה כאילו, היא נראית טוב, אבל... לא תודה. בכל מקרה, אנשים שעושים קליפים פליייייייייייייייייייייייז תעשו קליפ על השיר הזה!!! הוא כזה יפה!!! בעצם, אני הייתי רוצה לעשות את הקליפ הזה... אבל... אין לי תוכנה

shanyz

New member
יאא!! רעיון טוב!!=)

אבל.. כאיול שזינה יפה? או גבריאל? אאה...ששתיהן..:) אבל הקטע שבשיר יש קטעים שאומרים: את יפה לא משנה מה שאומרים.. אבל בחיים לא אמרו עליהן שהן לא יפות..:) אבל רעיון יפה! דווקא מצאתי 2 שירים יפים שאני יכולה לעשות על זינה וארס.. למרות שכבר עשיתי.. אבל בא לי עוד:) אממ אולי אני אעשה על השיר! תודה!!

ברודי

New member
גמלי יש קליפ ../images/Emo3.gif

אבל הוא שוקל איזה 30 מגה... הוא יאפה. באמת. במיוחד לאוהבי גבריאל, יש שמה בסוף...הפתעה!!! אני רק אמצא דרך להקטין אותו או משהוא... גם יש קטע שיש מנגינה הרבה זמן ולא היה לי קריזה אז דפקתי קטע מאחד מהפרקים של טרילוגית הטבעת. קצת ארוך...

shanyz

New member
כשתקטיני אותו תגידי לי אני רוצה

לראות אותו:) ו... הנה היצירה הראשונה שלח! אוקי זה לא היה בפוטושופ כי אני פשוט לא מצליחה להבין איך פועלים עם זה.. אז עשיתי את זה בצייר.. ולא היתה לי אפשרות לעלות תמונה על תמונה בצרוה יפה..אז..זה קצת מצחיק:) ולא הכי יפה.. אבל כל דבר שיש בו את זינה וארס יפה, אז זה לא פסול לגמרי=) חיחי הנה!

shanyz

New member
אף אחד לא רוצה להגיד משהו על

התמונה שלי?:) אפשר להגיד שזה מכוער..זה בסדר...:) אבל משהו..!

danazi

New member
../images/Emo188.gif

היה לי קליפים של הפיספוסים של זינה כאילו בתוכניות איזה קטעים איזה חליקה היא נתנה מהסוס ושהיא רצתה לתת לגבריאל צרפתית כאילו בצחוק ועוד מלא דברים אבל יש לי זיכרון במחשב והייתי צריכה למחוק הכל עוד שבועים בערך יהיה לי מחשב חדש אני ירוד אותם שוב ואני ישלח למי שרוצה

למעלה