אנשי השנה לשנת 2006 - הנרי וניקה

אנשי השנה לשנת 2006 - הנרי וניקה

חברות וחברים שבוע טוב, הנרי וניקה האהובים והמוכשרים נותנים לנו עוד סיבה לגאווה! ידיעה משמחת לפתיחת השבוע
קיראו את הכתבה, הגיבו ופרגנו! נגה

פשוט מלכהההההההההההההההההההההההההה

האיזה תמונה מעלפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת טנקס נוגה

תמונות לא אהבתי

יותר מדי פוטושופ וגוף ממש לא נראה אמיתי. קיתר ממש לא אהבתי את בתמונות לא של ניקה ושל הנרי בכלל מפחידה. אבל כתבה מאוד חמה ומפרגנת

maor ravid

New member
מקום 7 מעולה!!! ואחלה של כתבה : )

זה הליניק שננתי לכם שהיתה הצבע באתר לילה לפני חודשיים והכתבה זה מתוך העיתון לילה שיצא השבוע כמו שנה שעברה הנרי ב-10 הראשונים דרך אגב עופר ניסים קיבל את המקום ראשון... תודה על הסריקה נוגה!

טאוצ

New member
אתם התחלתם....

ג'ואל-איפה היא מפרקת את הבמות בכל הארץץץץץץץץץץ דודי שרון-איפה הוא גם מפרק את הבמות בכל הארץץץץץץץץץץץץץ לא נראה לכם מוזר שדודי וג'ואל שלא מפסיקים להופיע לא מוזכרים בכתבה או לא מדורגים בכלללללל לי נראה שהנרי או ניקה פשוט הפעילו קצת קשרים וביקשו אמנם מאוד יפה לא להכניס את דודי שרון וג'ואל אאאבבבלללללללל זה שיש כתבה לא אומר שיש הצלחה כי הצלחה מממממששששששש אין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תעירו שדים ישנים...... יש לי עוד הרבה מה להגיד... חיים בלה לה לנד....

maor ravid

New member
אני יתחיל וגם יסיים יטמבל...

ימפגר מה הבעיה של אמא שלך? יבן אלף זונה? לך לעזזל אתה וג'ואל והדודי שרון המזדיין הזה כולכם לעזזל אחד אחד וחפש מי שיזיין אותך יאידיוט נו עוד אחד יממורמר תוחנת מעדונים וזיינת כבר ת'סכל ידיסלקט בטח משלמים לה 1000 שקל ללילה בגלל זה היא תוכנת מעדונים בנתיים היא היתה מתה להיות ניקה מהממת לעומתה היא זוועת עולם!!! בעעעע ושם עלייך זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחד גדול ועל כל הקומונה שלכם לילה טוב זין מזדיין...

דנדי15

New member
שמעו, תכלס...

אני גם אוהבת את ג'ואל (משום מה, את הנרי והעבודות שלו עוד יותר)... אבל זה ידוע, יעני תכלס, הנרי וניקה הרבה יותר מתקדמים מדודי שרון וג'ואל... דוגרי, זאת האמת!

תשמור את מה שיש לך להגיד לעצמך,

כי לא נראה לי, באופן אישי, שיש פה בן- אדם אחד בפורום שרוצה לראות את הכינוי שלך מופיע שוב בפורום
אז באמת... "שלום, שלום ואל תבואו לי בחלום". טוב, אם תבואו לי בחלום אז זה יהיה חתיכת סיוט: כלומר, עם חלומות כאלה כבר עדיף להיות ערב כל החיים ולא לישון... חחחח

לא, כי פשוט הגיעו מים עד נפש... לא

ייתכן שיהיה לנו פורום על שני אנשים כל- כך יקרים ואהובים ואנחנו נסבול מהטרדות חסרות טעם וחסרות משמעות שכמובן נובעות מ... קנאה
אני מצטערת, אם אני משתמשת במילים לא נאותות, אבל ברגע שאני אפתח את הפה שלי עליהם, אז הם פשוט יהיו מסכנים...

הם עוד לא הבינו שהם לא רצויים פה

מה עוד צריך לקרות כדיי שהם יבינו? הדבר היחידי שהם עושים פה זה להכניס קצת אקשן לפורום. וגם זה כבר מתחיל להמאס ולמצות את עצמו. אז יש לי רק משהו אחד לכתוב להם: אתם לא מעניינים אותנו כאן בפורום. תמשיכו "לקרוע" את רחבות הריקודים ועזבו אותנו בשקט יא כאפות! וחוץ מזה אם הם כותבים בתכיפות כזאת בפורום זה חייב להגיד משהו. עובדה שלהנרי אין זמן. האם יש צורך לכתוב עם מי הנרי עובד? אני אתחיל... ריטה, רוני, שרית חדד, ניקה, עברי כלומר הגדולים ביותר. ויש עוד מלא. תזכיר לי עם מי דודי שרון עובד? עם קים וג'ואל? תוכיחו לי שאני טועה! ולדודי שרון אין יותר מדיי מה להציע בתחום עבודה מול אומנים מצליחים. זה כאב דודי? אאוצ' או טאוצ' חיחיחי. וכדיי שלא יכאב אני מציע לך להתנדף מכאן ומהר! לך למועדונים שלך או לקומונה שלך. עזוב אותנו יא פאטת

למעלה