אנשי השנה שלי

mri10

New member
אנשי השנה שלי

האנשים שלי לשנה שאוטוטו מסתיימת הם כל אחד ואחת מבינינו שהצליחו להציב מטרות ולהגשים אותם.אנשי השנה שלי הם אלו שהיו השנה יותר טובים לזולת,יותר בני אדם,יותר אנשים,יותר אנושיים.

ויש גם את ילדי השנה.אחד כזה פגשתי בשנה החולפת בבית חולים במחלקה האונוקולוגית.הוא סיפר לי שהוא לא מצליח לכלוא בתוכו את ייסורי התופת מהטיפולים הכימותרפים שהוא עובר וזה גורם להורים שלו הרבה צער.יותר ממה שהוא כאב על כאבו, הוא כאב את כאב הוריו.ילד מדהים.השנה הנוכחית-תשע"ד,כבר מסתיימת ומצטרפת אל אלפי השנים הקודמות שהיו לנו.לדאבון לב היא לקחה איתה את אותו ילד חמד.

חווינו אינספור טרגדיות לאומיות במהלך השנה החולפת.עשרות חיילים ועשרות אזרחים שהלכו סתם ככה,סתם כי הסכסוך עם השכנים שלנו מסרב לגווע. וכן, יש גם את כל אותם מאות אזרחים שנשפך דמם בכבישי ישראל סתם ככה כי עוד ערס אחד מיני רבים החליט לעשות רושם על החברה התורנית שישבה לצידו בסיאט איוויזה שלו.ת.נ.צ.ב.ה

מי יתן ואת השנה הבאה יהיה אפשר לסכם בצורה יותר אופטימית.נכון,שוויץ לא תבוא הנה.אבל בכל זאת,יכול להיות יותר טוב,הרבה יותר טוב.

שנה טובה ומוצלחת לכם חברות וחברי הפורום.היו פה רגעים יפים.חלקנו יחד תובנות,פירקנו יחד קשיים ואני באופן אישי הצלחתי להתחבר ולהעריך חברות וחברים פה שעולמם האישי רחוק משלי כרחוק מזרח ממערב.כוחה של כתיבה.

תודה לכוווולם ואיחולים מעומק הלב לכל הטוב האפשרי לקראת השנה הבאה.

לילה טוב וחג שמח.

דידי 9

New member
אנשי השנה שלי

הם חיילי צה"ל, והמפקדים שלהם....
הגיבורים האמיתיים של השנה הזו, גיבורים של עשיה.....

mri10

New member
דידי הגיבה בסוף

וגם בהתחלה.הרווחת מכל הצדדים.

דידי 9

New member

אז זה הופך היות השירשור שלך ושלי......
שאף 1 לא יעז לכתוב פה!

נכון?
רוצה לפתח אותו?

mri10

New member