אנשי כיכר הלחם

DrorCh

New member
אנשי כיכר הלחם

מאיפה הרעיון המטופש הזה שהשכבות החלשות הצביעו לליכוד עכשיו הם משלמים על כך ביוקר בצורת התוכנית הכלכלית במקום להצביע לשמאל שהיה עוזר להם ופותר את כל בעיותיהם הכלכליות של מדינת ישראל ???? השמאל הוא זה שיצר את השכבות החלשות!!! השמאל הוא זה שביסס את האליתות האשכנזיות השמאל הוא זה שכל צעד כלכלי שלו מאז הקמת המדינה ועד סוף שלטונו וכל תוכנית כלכלית מדינית שלו גרמה להעמקת הפער בין עשירים לעניים אתם יצרתם את השכבות החלשות עכשיו כשאסטרטגיית התקפת הממשלה על רקע בטחוני נכשל אתם עוברים להתקיף את הממשלה על רקע המצב הכלכלי הקשה של המדינה אתם אלו שיצרתם את המצב הכלכלי הקשה בדיוק כמו שאתם אלו שיצרתם את המצב הבטחוני הקשה של ישראל בשנתיים וחצי האחרונות ואם אתם לא רוצים פה מדינת עולם שלישית אין ברירה אלא לעשות קיצוצים כואבים

צודק ולא צודק

השמאל לא יצר את השכבות החלשות. תהליך הרחבת הפערים בעם החל ב 77 עם מדיניות הליברליזציה של שמחה ארליך. אבל מדיניות השמאל בשנים האחרונות זהה למדיניות הימין. אבל זה מאד פשטני להגיד שבחירה בשמאל היא בחירה בשפע כלכלי. מי שעושה זאת רוצנ לומר שאנחנו בוחרים בין א"י השלמה לבין כלכלה איתנה וזה כמובן מופרך לגמרי.

צודק וצודק!

הפערים נוצרו מ-77...מהסיבה שב-77 התחילו להיות קצת עשירים בארץ! לפני כן, כולם היו עניים מרודים והמדינה עמדה לפשוט את הרגל! האליטות שנוצרו אז הן אלו שהושיעו את המדינה מקריסה כלכלית, ומשקיעה בחובות שלא היינו יוצאים מהם, ובנוסף הביאה לחלק מאיתנו (אלו שאשכרה עבדו קצת, ולא המשיכו לשבת בבית ולבכות על מר גורלם) קצת כסף וקצת יותר הזדמנויות! אני לא יודע מה איתך, אבל אני מאוד שמח שהליכוד הצליח לפתוח את השער לאנשים כמו ההורים שלי, שעבדו קשה מאוד, וכנגד כל הסיכויים הגיעו למעמד נכבד מאוד באוכ', ולמשכורת סבירה ביותר, ולא כל כך איכפת לי מההוא משדרות שהעדיף לשבת עם 20 האחים שלו, לגרד בתחת ולבכות על האליטה האשכנזית שהורסת לו את החיים (ד"א, אני לא מהאליטה הזאת...אני 1/4 אשכנזי וכל השאר מזרחי...ואני לא מרגיש אפליה בכל מקום שבו אני הולך, וגם אם יש, אני נלחם בה, ולא נרתע ממנה וממשיך לבכות)

EverMan

New member
על מה אתה מדבר ?!

הם גרמו לכך שיהיו כמה עשירים ? גם עד אז היה אפשר להיות עשיר במדינה. אף אחד לא מנע ממך את זה. מה שהליכוד עשה זה דבר מאוד פשוט : הביא למיתון שכמעט החריב את המדינה. תודה לאל על שמעון פרס שהוציא אותנו ממנו ב84 !

למעלה