אנשי כך והחמושים בעזה צוהלים

lazaroni

New member
אנשי כך והחמושים בעזה צוהלים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3186385,00.html תגובה לכתבה הזו שאני ממש מסכים איתה 1. נו - אתם מבינים למי אתם שווים - לפלסטינאים בעזה אתם בעצמכם מוכיחים שאתם לא שונים מהפלסטינאים בעזה. איזה מין בני-אדם אתם? ועוד אתם מעיזים לקרוא לעצמכם יהודים ? חיי אדם פחות חשובים לך מפיסת אדמה. יהודי שוכב בבית-החולים ואתם שמחים לאידכם ומודים לקב"ה. אמן ואלוהים הגדול והרחום יעניש אותכם על חטא הגאווה ושמחתכם לעד. אתם לא יותר טובים מהמוסלמים הקיצונים, שכל קשר בינם לבין אלוהים והקוראן הוא מקרי ביותר. תתביישו לכם!!! שלמה , תל-אביב (18.12.05)

bhnadav

New member
כדאי ללמוד מזבולון אורלב.

יו"ר המפד"ל, ח"כ זבולון אורלב, אמר בתגובה לאשפוזו של ראש הממשלה אריאל שרון בעקבות שבץ מוחי כי "על אף שאנו נתונים במאבק פוליטי מר עם ראש הממשלה, בשעה זו ראוי לנהוג בהתאם למוסר היהודי ולאחל לו רפואה שלמה והחלמה מהירה".

הכבש שלמה. לא קראת?

מתנגדי שרון קראו לכך שהלוקה במוחו מר שרון יפרוש לחווה.הם ציינו במפורש שאין הם מתפללים למותו. מה לא תקין בכך? למרות דברי הרופאים שומרי האתרוג, בארה"ב למשל שגם היא מדינה במצב רגיש מעולם לא נבחר נשיא שלקה בשבץ. מה יקרה ועל מי אפשר לסמוך ששרון לא יחטוף עוד שבץ? הציבור לא טמבל. העדר יתחיל להתפרק. שרון צריך לחזור לחווה ולשחק עם כבשים ואנשים אחרים.

trigotrigo

New member
האם התמודד פעם אדם שלקה בשבץ?

אני שואל, עכשיו, באמת, כי אני לא יודע - אולי תאיר את עיני.

תומרס1

New member
בגין היה רה"מ אחרי שלקה בשבץ מוחי

קשה מאוד ואחרי התקף לב וגם כשהיה בדיכאון חמור מאוד... כל תקופת מערכת הבחירות הוא שהה בבית חולים ובכל זאת הצליח לעשות מהפך...

Archibald

New member
אנשי השמאל והחמאס צהלו בצוואתה

כאשר יהודים גורשו מגוש קטיף.

למעלה