אנשי מינס בראזיל....

Ze Colmeia

New member
אנשי מינס בראזיל....

תגידו למה משנים את כל הקבוצה שלכם לאבאדה
מה היו בעיות עם האנשים בברזיל
בעיום עם ראשי הקבוצה בארץ
מה קרה
ואיך בדיוק קורה עם כל השינוי, יענו איך הופכים לכם את החגורות וזה

jennie 00

New member
למה באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

השאלה לא באה מתוך זלזול לאבאדשה רק שיהיה מובן!

YusuF The God

New member
אז לכל מי שתוהה באמת למה .......???

אנחנו עושים את השינוי הזה כי זה רק לטובה בשבילנו כיוון שקודם שהיינו במינאס ברזיל הייתה אצלנו הרגשה של קבוצה לא רצינית בגלל כמה דברים שהמסטרה שלנו עשה (שאותם לא נפרט ) שנוגדים את עקרונות הקפואירה . עקב סיבות אלה ועקב ההצעה של טיגרי (למי שלא מכיר הוא זה שהקים את אבאדה בארץ והוא הקפואריסט הכי טוב בארץ ) החלטנו לקבל את הכבוד הרב הזה ולהצטרף לאבאדה קפואירה שהיא קבוצה הרבה יותר רצינית והיא דוגלת בעקרונות הקפואירה אוף+ניק =אופניק

Ze Colmeia

New member
כמה תיקונים....

דורון (קלונגה) הביא את אבאדה לארץ, צ'יגרי הוא לא ישראלי במקור הוא ברזילאי שעבר לפה... ואבאדה באמת מאוד דוגלת ועומדת מאחורי העקרונות שלה
למשל הורה שלנו אוסר עלינו ללכת מכות או לעשן כשאנחנו לובשים בגדים של אבאדה, ויש לחבר שלי חולצה שהוא קנה בברזיל שרשום עליה מאחורה בפורטוגזית יענו לא לסמים וכאילו באיקס יש מזרק וסיגריה....

BiAAcH

New member
יוגי...

אתה בטוח שקלונגה הביא את הקפוארה לארץ?? זה לא היה צ'יגרי או איזאק או לא זוכר מי??

../images/Emo45.gif ואז זה יהיה נחמד לשים...

... ת'חגורה הראשונה שלי של מינאס (לבנה) במכנס של אבאדה...

אני לא ממש מתמצאת בסדר של אבאדה

בעיקרון עכשיו יש לו כחול-ירוק-צהוב והוא איסטג'יארו. אין לי מושג מה זה צריך להיות באבאדה.

jennie 00

New member
אהההההההה הבנתי../images/Emo8.gif

בא לך לפרט מה המסטרה עשה או ש...

BiAAcH

New member
טוב, אז שיהיה לכם....

ברוכה הבאה לקבוצתנו, מקווים שתהנו...

preguica

New member
שאלה..

המסטרה של מינס ברזיל זה קלימן?? אם כן, נראה לי שאני יודע מה הוא עשה

YusuF The God

New member
אז ככה ......

המסטרה של מינאס זה פסריניו (passarinho) האיש הקפיץ תלמידים שלו מהדרום איזה חמש חגורות במכה אחת והפך תלמידים שלו שלומדים כולה שנה למוניטורים (אני לומד שנתיים וחצי ושאר המורים של מינאס אמרו בעצמם שאם כבר למישהו מגיע אז דווקא לי )(לא שאני מתנשא או משהו ). הוא גנב כספים ועשה כל מיני דברים מגעילים שהפכו את הקבוצה הזאת ליותר עסק מאשר לקבוצה ועוד לעסק זול מאוד וחסר טעם ולכן החלטנו לעבור קבוצה . ואגב עוד משהו קטן .. למדתי היום מריפוזה 720 סוף כל סוף נ.ב- אם יהיה מזג אוויר לא טוב ויהיה גשם אז לא תהיה הודה בים ביום שבת

לא יפה מה שהוא עשה...

ממש ממש לא... אבל טוב לדעת! וברוכים הבאים לקבוצת אבאדה קפואירה, נקבל אתכם בידיים פתוחות ומשחק בנגלה ורג'יונל! ברוכים הבאים! על החתום,Cavalo,aluno de Tigre.

jennie 00

New member
אופס סורי מורנוש...../images/Emo163.gif

פשוט יצא בטעות אז הבנתי שאתה לא רוקד..טוב לא נורא..

למעלה