אנשי ספקטרום ישראלים

אנשי ספקטרום ישראלים

אתר קהילת אנשי הספקטרום האוטיסטי בישראל: http://aci.selfip.org אנשי ספקטרום (א"ס) הם אנשים בעלי מצבי ספקטרום אוטיסטי - אוטיסטים, אספים (אנשים בעלי תסמונת אספרגר) PDD, וכו'. (הקשר של ההודעה הזו לפורום הוא, כמובן, שתסמונת אספרגר נחשבת לצורה קיצונית של חנוניות)

הארות להודעת מנהל הפורום

קראתי את הודעת מנהל הפורום, ויש לי שתי הארות בנושא: * חוגגים את ה14.3 מדי שנה? -------------------------------- דניאל טאמט, אלוף העולם בדיקלום פאי, הוא איש ספקטרום אוטיסטי. * ביל גייטס האיש הכי עשיר בעולם, אלברט איינשטיין, ג´ורג´ לוקאס, דאגלס אדאמס ועוד רבים וטובים - כולם חנונים. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ הינה סרטון וידאו המסביר מדוע כניראה שאלברט איינשטיין היה איש ספקטרום אוטיסטי. והינה סרטון נוסף המסביר מדוע כניראה שלואיס קרול היה איש ספקטרום אוטיסטי.

Nimst

New member
אני מבינה איך זה הערות לפורום

אני לא מבינה איך זה הארות להודעת המנהל. הפורום עוסק בחנונים, לא בקשר בין חנוניות לספקטרום האוטיסטי, כך שהעובדה שהאנשים האלה היו חנונים היא מה שמעניינת אותנו בהודעת המנהל, לא העובדה שהם היו אנשי ספקטרום אוטיסטי.

הקשר בין חנוניות, צמחונות והספקטרום

באמת חצי מחברי הפורום כאן הם צמחונים? זה מעניין - הרבה אנשי ספקטרום אוטיסטי הם צמחונים...

pieceofmadness

New member
למה ללכת סחור-סחור?

לרוב האנשים בפורום יש עיניים חומות, כמו לרוב אנשי הספקטרום האוטיסטי. אני מניחה שאת/ה מסוג האנשים שיפגוש שני שחקני כדורסל שהשם שלהם מתחיל באות D, וירוץ לכתוב תיאוריה על הקשר הפלאי בין האות D לכדורסל. לבריאות!!

למעלה