אנשי פורום יקרים!

tonti

New member
אנשי פורום יקרים!

שלום לכולכם! אני שואלת בשביל דודה שיש לה הרפס בכל הגוף ואני בטח לא צריכה לתאר לכם את הסבל והגרודים והכאבים. כמובן שהיא עברה כבר את כל התרופות האלטרנטיביות האפשריות וכלום לא עושה כלום. למישהו יש המלצה? או משהו להקלה? תודה!

הרפס

ערב טוב, ההרפס הינו זיהום ויראלי שלאחר ההדבקות הראשונה הנגיףנשאר רדום ומתפרץ בעיקבות ירידה של מע´ החיסון, טאומה וסטרס. לכן מומלץ לטפל בהרפס בעודו רדום , וגם לאחר ההתפרצות הראשונית ולא לנסות ולטייח את הבעיה. כעת, על מנת להקל על המצב ישנו בשוק תכשיר חדש של חברת סופרהרב שאני ראיתי איתו תוצאות מדהימות ושווה לנסות שמו MELISORE HERPEX ויש למרטח אותה על המקומות הנגועים.כמו כן מומלץ לצרוך אבץ המזרז ריפוי של פצעים ותומך במע´ החיסון, וכן ידוע כי אבץ מעכב את התרבותו של נגיף ההרפס.בנוסף לחיזוק מע´ החיסון בזמן התקף וגם אח"כ הייתי ממליצה על צריכה של אסטרגלוס (לבד או בפורמולה של צמחים) כיוון שזהו צמח המחזק מאוד את מע´ החיסון. הרבה בריאות יעל

m_katzmann

New member
אמצעי מניעה

בוקר אור, בהמשך לתשובתה של יעל, כאמצעי מניעה, בנוסף על כל ההמלצות שתקבלי כאן, צריך למנוע את הסטרס הבא - צריך להגיע למקור הבעיה ולנטרל אותו בטיפול של גוף-נפש. מאיה

הרפס וטיפול בו

שלום רב הרפס הוא נגיף ממשפחת נגיפי המעטפת והוא מגיב בדרך כלל לקוקטייל צמחי החוסם את מרבית הנגיפים (נגיפי מעטפת ) גם נגיף ה CMV ו ABV האחראי למחלת הנשיקה מגיבים לקוקטייל. כך שבטוחני שיש טיפולים שאמא לא מיצתה את כל התרופות האלטרנטיביות. ובשביל זה אנחנו פה. רמי מור הומאופט אי מייל : [email protected]

הרפס וטיפולו ליעל

יעל היקרה באופן מקצועי אני עושה שימוש באקסטרקטים בלבד (ללא טינקטורות) לחבירנו בפורום אבהיר כי אקסטרקט הוא ריכוז מלא של מיצוי. הצמחים הם בעלי יכולת התקשרות עם מעטפת הנגיף ובכך מניעת התחלקותו. אשמח עם תתקשרי עימי טלפונית.רמי מור קרית אתא (אזור חיוג 04 ) בברכה רמי מור

tonti

New member
תודה לכולכם!

מקווה שמשהו (או הכל יחד) יעזור!

zipo1

New member
שלום לך

אני מציע לה שתנסה טיפול בעזרת מגנטים אולי זה יעזור לה אם את רוצה יותר פרטים צרי קשר לפלאפון 058710539

למעלה