אנשי פורום נכבדים (והאלה שקוראים GL

Logan16

New member
אנשי פורום נכבדים (והאלה שקוראים GL

מה אתם חושבים על אריאנה הקומיקס הישראלי הראשון שהוציאו ערן שאנטר (יש לבטא בצרפתית אני קראתי נהנתי זה נחמד יש פוטנציאל יש ציורים טובים השאלה האם זה יגיע לאנשהו וזה יקה רק עם העלילה תהיה יותר עמוקה ומושכת אבל קשה להגיד הרבה מגליון 1 צריך לפחות עוד 2 בצלחה להם בכל מקרה מה אתם חושבים ?

קומיקס טוב....

האיורים מאוד יפים..... האמת לא האמתי שזה כזה יפה אבל התברר שכן.....

row

New member
למה כולם קוראים לזה אריאנה? זה

ארינאה!!! אבל בכל אופן מאוד נחמד אהבתי מסתמן כמשהו טוב אני רק מקווה שזה יעמוד בציפיות בחוברות הבאות, וואי עכשיו אני בטח מלחיץ את אביב וערן אז חברה בלי לחץ אתם מאה אחוז מסוגלים לזה בלי יותר מידי מאמץ

The Flash

New member
למה ו-אלה שקוראים GL??

אני הפכתי לקורא לא מזמן ואי לא מעריך את הטון

The Flash

New member
אפילו ש(ספויילר GL שי לא להכנס)

ההרצה של קייל ריינר הולכת להגמר עוד 2 חוברות ואז ג´ון סטוארט יחזור להחליף אותו

effigy

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איפנ לעזאזל קראת את זה

effigy

New member
לאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..... ג´ון סטיוארט הוא הוורס GL אבר... למה
ק´ה
|ק´ה
Y
בתקווה שעד חודש דצמבר הם יחזרו לסנסס שלהם ויחזירו את קייל.. אולי בתור מתנה לקריסמס

The Flash

New member
גם אני נדהמתי...

אבל מה לעשות אחרי המקרה עם טרי כנראה קייל איבד את זה שמעתי הוא הולך לבקש את עזרתם של הליגה ולא עוזרים לו ובחוברת אחרי זה ג´ון סטוארט חוזר לתפקידו כהגרין לנטרן המכהן

effigy

New member
אני דווקא הבנתי ש...

קייל נעזר בליגת הצדק וספקטר (שהוא GL לשעבר) כדי לבטל את המקרה עם טרי (מה שמוזר לי כי ידוע לי שהוא לא מת {עיתונות} אולי קומה...) ואז אולי בזמן שקייל בעבר ג´ון עובד כGL מה שלא יהיה, מי מצייר את החוברת של דצמבר (ראיתי את העטיפה והיא נראית יפה מאוד)

The Flash

New member
....

Green Lantern pleads with the Flash and the JLA to help him go back in time and avert his personal tragedy, which leads his peers to confront him about the ethics of heroism, and the line of violence that Kyle may have crossed. Now, only the wisdom of Hal Jordan as the Spectre can save his soul. This issue heralds big changes for the coming months and features the unexpected return of a long-absent hero. מה זה אומר לך?

למעלה