אנשי צבא+כל מי שיודע משהו - סדורל

Hegze

New member
אנשי צבא+כל מי שיודע משהו - סדורל

כל מידע הכי קטן יעזור בקשר לצבא השאלות הם - אני יכול פשוט לקבל את זה מחובש \ רופא? או שאני אמור לעבור בדיקת שתן כדי לראות אם באמת יש לי דלקת כדי לקבל את זה? - אם לא, אם זה ניתן להשגה בבתי מרקחת. אבל מה שאני מתעניין בו בעיקר הוא אם יש לזה נזק כלשהו - אם יש לזה נזק כלשהו אם זה נילקח ברצף (כפעם בחודש) וכו' וכו'... בקיצור, כל מידע יהיה מבורך תודה מראשץ!

K C

New member
לא נראה לי שיש את התרופה

הזו בכלל בצה"ל

j i m m y

New member
אין דבר כזה 'אין את התרופה הזאת

בצה"ל", אפילו ריטאלין יש בצה"ל, אז קל וחומר שסדורל שהוא נגד דלקות בשלפוחית יהיה. יש כמעט את כל התרופות שרק אפשר לחשוב עליהם, נראה לי שיש אפילו כמה אנטי-דיפרסנטים (תרופות פסיכיאטריות) בצה"ל.

K C

New member
אז איך זה שאני בא למרפאה, כל מה שיש

להם זה אקמול ואנטיביוטיקה?

j i m m y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מצחיק אתה. אתה חושב שאצלי במרפאה (באזרחות) יש להם הכל? גם אצלנו יש, בערך רק 'אקמול ואנטיביוטיקה', יש תרופות רגילות לגמרי. בשביל לקבל את התרופות ה'מיוחדות' צריך ללכת למרפאה המרכזית - לבית המרקחת המרכזי. במקרה שלך, צריך ללכת לממר"מ.

K C

New member
ואיפה הבדיחה הייתה?

אני מניח שזה טוב שאני לא יודע מה זה, ממר"מ

j i m m y

New member
זה מרכז רפואי משהו

יכול להיות שאני טועה בראשי התיבות. הח' פשוט נתקע לי במקלדת, באתי לרשום "חוקן גם יש"

Hegze

New member
בכל זאת

אתה יכול לתת לי פרטים עליה? או קישור או משו באיזה תווך של ימים צריך לקחת את זה כדי שזה יפסול בדיקה או ביכלל ינקה את השתן מ-THC. :/

מצטרף לשאלה.

ומישהו יכול להגיד פרטים יותר מדוייקים(פחות או יותר אני יודע שזה אינדיבידואלי לכל בן אדם) נגיד כמה זמן לוקח להעלים סימנים של עישון מהגוף של שלושה ימים נגיד... ודרך אגב למי שמעשן בצה"ל שתן עם סידורל הוא לא קביל ככה שגם אם יש בדיקות השתן שלכם יהיה לא קביל ועד שיעשו לכם בדיקות חוזרות הסידורל כבר ינקה את החומר מהגוף.

D u b e K

New member
שמע..

בתור חובש בצבא אני אומר לך שלהשיג סדורל לא קשה בכלל צריך רק להרוס את הבדיקת שתן (טיפת דם) והרופא כבר יביא לך סדורל. עכשיו בעקרון סדורל אינו מזיק אם במקרה שלך אין לך באמת דלקת אך כמובן שלא במינון מטורף. אבל שתדע זה לא 100 אחוז הבטחה, יש אנשים שאומרים שעברו בדיקה עם סדורל ויש כאלו שלא. אל תסתמך על זה. מה שכן התופעות לוואי היחידות שנגרמות מלקיחת סדורל הם שתן כהה מאאוד (צבע כתום) ותכיפות במתן שתן. מקווה שהצלחתי לענות לך על השאלות דורון

לצערי...

את כל המידע שסיפקת לי פה כבר יש לי. וסידורל זה אחת התרופות שיותר קל להשיג. רק צריך לבקש מבחורה שהייתה לה איזה דלקת אי פעם שם למטה(ולרובן יש). המידע שמעניין אותי יותר הוא בנוגע ליכולת ניקיון של זה. ואם כבר על מה אתם יותר סומכים? על סידורל או על מה שהיה פעם בחנויות הthc free.

lefteye1

New member
הthc free

השתמשתי בו ויצאתי נקייה.... וגם כשמכרנו אותו בחנות פוול אנשים היו חוזרים ואומרים שזה אחלה דבר והיו מפרקים לנו ארגזים מזה

למעלה