אנשי קשר סים-גוגל

היי, יש לי אנדרואיד.
אני ורצה לוודא שאנשי קשר לא נשמרים אף פעם בסים אלא רק בחשבון גוגל, כדי למנוע קושי במעבר בעתיד.
איך אני עושה את זה? איך אני 1. רואה מה יש בכרטיס סים 2. רואה כמה אנשי קשר יש לי בהכל (סים, גוגל ואם יש עוד מקום) 3. רואה כמה אנשי קשר טלפוניים (ז"א לא כאלה שיש להם רק אי מייל) יש לי בגוגל ? 4. עושה כך שכאשר אני שומר איש קשר , הוא נשמר בחשבון גוגל ולא בסים ?
תודה

לוייםLEVIM

Well-known member
היי, יש לי אנדרואיד.
אני ורצה לוודא שאנשי קשר לא נשמרים אף פעם בסים אלא רק בחשבון גוגל, כדי למנוע קושי במעבר בעתיד.
איך אני עושה את זה? איך אני 1. רואה מה יש בכרטיס סים 2. רואה כמה אנשי קשר יש לי בהכל (סים, גוגל ואם יש עוד מקום) 3. רואה כמה אנשי קשר טלפוניים (ז"א לא כאלה שיש להם רק אי מייל) יש לי בגוגל ? 4. עושה כך שכאשר אני שומר איש קשר , הוא נשמר בחשבון גוגל ולא בסים ?
תודה
1) להיכנס לאפליקציה של אנשי קשר
2) להקיש בצד ימין למעלה על הקווים המאונכים
3) לבחור חשבון גוגל
4) להקיש יבוא מכרטיס SIM
4) להקיש על אישור
6) זהו עכשיו כל אנשי הקשר הועברו לחשבון הגוגל

1) להיכנס לאפליקציה של אנשי קשר
2) להקיש בצד ימין למעלה על הקווים המאונכים
3) לבחור חשבון גוגל
4) להקיש יבוא מכרטיס SIM
4) להקיש על אישור
6) זהו עכשיו כל אנשי הקשר הועברו לחשבון הגוגל
יש לי סמסונג J7 אנדרואיד

אם אני מוסיף בדר"כ אנשים דרך הווטסאפ או טרוקולר, הם עדיין ישמרו בברירת מחדל בחשבון גוגל?
לפי ההנחיות ראיתי שב SIM1 יש רק תא קולי. יכול להיות שיש לי גם סים2 ואני צריך לחפש?
בINTERNAL STORGAE זה לא מצא משהו לייבא.
יש אפשרות לעשות SYNC בין חשבונות גוגל, ווטסאפ.... אבל לא הבנתי יש מספרים שנמצאים רק בווטסאפ?
תודה

Permafrost

Well-known member
יש לי סמסונג J7 אנדרואיד

אם אני מוסיף בדר"כ אנשים דרך הווטסאפ או טרוקולר, הם עדיין ישמרו בברירת מחדל בחשבון גוגל?
לפי ההנחיות ראיתי שב SIM1 יש רק תא קולי. יכול להיות שיש לי גם סים2 ואני צריך לחפש?
בINTERNAL STORGAE זה לא מצא משהו לייבא.
יש אפשרות לעשות SYNC בין חשבונות גוגל, ווטסאפ.... אבל לא הבנתי יש מספרים שנמצאים רק בווטסאפ?
תודה
בדגמים מסוימים דווקא ה- SIM הראשון קרוי SIM2 ואילו ה"שקע" השני אשר יכול להכיל SIM נוסף או כרטיס זכרון - קרוי משום מה SIM1 כאשר משבצים בו SIM שני.
בדגמים אלה - אין SIM1 אם לא הכנסת פנימה SIM שני. יש רק SIM2 (שהוא הראשון)
מבלבל כהוגן !
מספר טלפון "נקלט" לתוך WhatsApp רק לאחר שבצעת Invite.

Permafrost

Well-known member
היי, יש לי אנדרואיד.
תודה
מנסיוני עם אפליקצית Contacts הסטנדרטית במכשיר של Xiaomi, כאשר אתה "מפעיל" אותה תופיע בחלק העליון למדי של המסך (שורת תצוגה שלישית או רביעית) כתובית All contacts ולאחריה שני הסמנים >< (חץ עליון וחץ תחתון, האחד מעל האחר).
גע בכתובית זו ותוצג לך התפלגות אנשי הקשר על פי מקור (למשל, Duo, Signal, WhatsApp, Local, Google, SIM card 1, SIM card 2, SDN 1, SDN 2).

גע ב- SIM card 1 או ב- SIM card 2 ותראה אילו Contacts מאוחסנים שם.
סביר כי תמצא שם רק שנים.
האחד - מס. טלפון מקוצר של מפעיל הרשת.
האחר - מספר טלפון של Voice Mail...

מנסיוני עם אפליקצית Contacts הסטנדרטית במכשיר של Xiaomi, כאשר אתה "מפעיל" אותה תופיע בחלק העליון למדי של המסך (שורת תצוגה שלישית או רביעית) כתובית All contacts ולאחריה שני הסמנים >< (חץ עליון וחץ תחתון, האחד מעל האחר).
גע בכתובית זו ותוצג לך התפלגות אנשי הקשר על פי מקור (למשל, Duo, Signal, WhatsApp, Local, Google, SIM card 1, SIM card 2, SDN 1, SDN 2).

גע ב- SIM card 1 או ב- SIM card 2 ותראה אילו Contacts מאוחסנים שם.
סביר כי תמצא שם רק שנים.
האחד - מס. טלפון מקוצר של מפעיל הרשת.
האחר - מספר טלפון של Voice Mail...

איך אני מוודא שלא משנה אם אני שומר מספר דרך גוגל, ווטסאפ, טרוקולר, קונטקטס..... בסוף הכל ישמר בגוגל למקרה שאצטרך שחזור/להעביר לפלפון חדש.
תודה

Permafrost

Well-known member
איך אני מוודא שלא משנה אם אני שומר מספר דרך גוגל, ווטסאפ, טרוקולר, קונטקטס..... בסוף הכל ישמר בגוגל למקרה שאצטרך שחזור/להעביר לפלפון חדש.
תודה
אינני יודע כיצד להבטיח זאת, אולם זה כ- 15(?) שנים אני מוסיף מספרים ל- Contacts רק דרך חשבון Google ב- PC ומשך השנים, במהלך המעבר מ- miniSIM, ל- microSIM ול- nanoSIM (לא זכור לי שעבדתי אי-פעם עם ordinarySIM, זה הגדול משמאל) - אף פעם לא נטען מספר טלפון לתוך SIM.

כל האפליקציות אצלי מבקשות התר-גישה ל- Contacts המנוהל בלעדית על ידי Google.
אף פעם לא התרתי לאפליקציות טלפוניה או חייגן כלשהן לנהל לי את ה- Contacts...

נערך לאחרונה ב:

לוייםLEVIM

Well-known member
תודה
תעשה ככה:

גיבוי לתוכן המכשיר:
1) להקיש על הגדרות
2) לרדת למטה ולהקיש על השורה עם המשפט GOOGLE
3) להקיש על גיבוי
4) לרדת לסוף העמוד ולתת הרשאה לגיבוי באמצעות חבילת גלישה
5) להקיש למעלה על המלבן הכחול עם המשפט גיבוי להמתין לסיום הגיבוי
6) לצאת למסך הראשי וזהו

גיבוי לוואסטאפ:
1) להקיש על אפליקצית וואטסאפ
2) להקיש על האייקון עם שלוש נקודות בצד שמאל למעלה
3) להקיש על צ'אטים
4) להקיש על גיבוי צ'אטים
5) להקיש על המלבן הירוק עם המשפט גיבוי שומעים קצת צלילים להמתין לסיום הגיבוי
6) לצאת למסך הראשי וזהו

כדי לא להעמיס על הפורום אני שואל עוד שאלה בשרשור, שאלה קטנה יותר. אני לפעמים רוצים קיצור דרך מהדפדפן למסך הבית. בדר"כ זה רגיל, נוצר לינק במסך בית. אבל לפעמים זה כמו אפליקציה נפתח בנפרד (למשל במייל OUTLOOK) ולא נפתח כלינק רגיל לדפדפן אלא נפתח כמו חלון בנפרד. כאילו זו אפליקציה קטנה בפני עצמה. למה זה, מה זה ואיך אפשר לעקוף את זה? תודה

לוייםLEVIM

Well-known member
כדי לא להעמיס על הפורום אני שואל עוד שאלה בשרשור, שאלה קטנה יותר. אני לפעמים רוצים קיצור דרך מהדפדפן למסך הבית. בדר"כ זה רגיל, נוצר לינק במסך בית. אבל לפעמים זה כמו אפליקציה נפתח בנפרד (למשל במייל OUTLOOK) ולא נפתח כלינק רגיל לדפדפן אלא נפתח כמו חלון בנפרד. כאילו זו אפליקציה קטנה בפני עצמה. למה זה, מה זה ואיך אפשר לעקוף את זה? תודה
לפעמים ללינק יש שני אפשרויות הצגה ונשאלים ע"י הטלפון באיזה דרך לצפות בלינק? או באמצעות אפליקציה שממילא כנראה קיימת בטלפון! או באמצעות הדפדפן!
כנראה בפעם הראשוה אישרת כברירת מחדל להראות הלינק דווקא דרך האפליקציה

לפעמים ללינק יש שני אפשרויות הצגה ונשאלים ע"י הטלפון באיזה דרך לצפות בלינק? או באמצעות אפליקציה שממילא כנראה קיימת בטלפון! או באמצעות הדפדפן!
כנראה בפעם הראשוה אישרת כברירת מחדל להראות הלינק דווקא דרך האפליקציה
תודה אבל לא התכוונתי לזה. את זה אני מכיר. אני מדבר על דפים מסוימים שלא מוצגים דרך אפליקציה. קשה לי להסביר. כנראה משהו שקשור בזיהוי ספציפי.
למשל תכנס דרך הפלפון (אני משתמש בדפן כרום) ל [ https://manualzz.com/doc/50272337/zanussi-zwf50600wm-user-manual סתם חוברת שפעם חיפשתי] תעשה קיצור דרך למסך הבית, ואז תכנס ללינק דרך מסך הבית. זה לא יפתח בדפדפן באופן רגיל.

למעלה