אנשי שמאל יתקנו את המצב אם

אנשי שמאל יתקנו את המצב אם

הם ימלמלו חמש פעמים ביום את זה : "טעיתי, הנחת היסוד השמאלית שלי שגויה. כל מחישבותי השמאליות בטעות יסודן. צדקתי לפעמים בפרטים קטנים אבל אני טועה בגדול טועה כל השמאל. רגשותי השמאליים הטעוני מדרך התבונה הסיטוני. אשובה לדרך התבונה." טעה פרופסור לייבוביץ ז"ל'. טועה הנשיא שמעון פרס. טועה שולמית אלוני. טועה השרה פרופסור יולי תמיר. טועה ד"ר יוסי ביילין. טועה זהבה גלאון. טועה יריב אופנהיימר. טועים "בצלם" טועה "שלום עכשיו" טועים הסופרים והמשוררים : עמוס עוז, מאיר שלו, א.ב.יהושוע, נתן זך, דליה רביקוביץ ז"ל טועים עיתונאים הכותבים ברוח השמאל טועים המשדרים ברוח השמאל. טועה כל יחיד היודע מדע אך אינו מישמו על חשיבתו המדינית.

zippe

New member
יכול להיות,

שלא באמת מטריד אותך המצב הפוליטי במדינה, אלא רק השנאה שלך לשמאלנים הפכה לתחביב? אם כן, וגם אם לא בעצם, תתאפק. גם אני ימני. אבל הפגנת משפטים אינפנטיליים זה כבר משהו אחר
שנה טובה.

bonjour zippe common ca va

Excuzer moi pour mon movase Francai. Malhuerozman le gauch par tout le mond avvon tore. Cet tore est enormme, absolut et total. En Israel les person que je marquez reprezant cet tore chez nouz. Je pue explicer si quelquen voudre savuare. En tout cas j e n'est pas l'entention de להעליב. Encoe un fois excuze moi pure mon mauves Fransai. לדוברי עברית.יתכן שהמנטרה שכתבתי אינה במקומה. אני אחישוב עליה בהשוואה לדברי יוסי שריד המצתיינים בלעג מתוחכם ברמה העולה בכשרון רב על שלי. לרשימת השמות יש תפקיד. הדגש|בכל אופן טענתי שהם טועים יסודית ובגדול נכונה וניתנת להוכחה בכל עת שאתבקש ולכל אדם שיבקש.

zippe

New member
כל הכבוד על הניסיון לצרפתית,

בכל אופן, גם את העברית לא הבנתי. מה המטרה? איזו תכלית יש לכתוב שמות של אנשים שאתה כ"כ כועס עליהם, מסתכל עליהם בהתנשאות ומתייחס אליהם כאל חוטאים? בצרפת הדמוקרטית הערכים המהותיים הם חירות ושיווין - egalite et liberte, אפרופו כמובן צרפתית..

תראי איך התנפלו על ROBOTEC

בזכות האנשים ברשימה ואחרים שאינם בה יש גרעין מוצק של 35% שתומכים בהקמת מדינה פלסטינית ועוד 35% תומכים ארעיים. אנשים אלה הצליחו בכתיבה ובאומר להעצים את התמיכה בקו הפוליטי שלהם. אנשים אלה מסרבים לקיים דו-שיח עם מי שיכולים לקעקע את עמדתם. הם גם מונעים ככל יכולתם את הבעת הדעה ההפוכה לשלהם. היותם משכילים מציב אותם באוניברסיטאות, בעיתונות, בבתי הספר הממלכתיים, ועוד. ניסוחים שקולים יופצו ברבים, קללות מתוך שינאה ישארו ברחוב. אני מצהיר שוב ביכולתי להרוס את התשתית הרעיונית שלהם בשיטות מדעיות ולוגיות אני מזמין כל אחד מהם שירצה לדו-קרב לשוני גלוי. ניתן להגיע אלי על ידי מסר.

zippe

New member
אז חבל.

כי שנאה זה דבר גרוע, בטח ובטח שזה כלפי בני עמך. אם זה אומר לכם משהו

למעלה