אנשנושיםם. כנסו... שנייה

teila0

New member
אנשנושיםם. כנסו... שנייה

אנשנושים זה לא קשור ליוסי אבל יש לי שאלה קטנטנה שמעתם ת'שיר של מויאל??? איזה שיר מדהים.....

teila0

New member
עדי כנסי....../images/Emo13.gif

בינתיים עד שיצא האלבום של מויאל הורדתי מקאזה...ואם את רוצה אני יכולה לשלוח לך את השיר...

חוצפנית. אני חוסם אותך מהפורום.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... סתם נשמה, לא קרה כלום, אבל את יודעת...חוקי "תפוז" שצריך לשמור על נושא הפורום (ובצדק..), עם כל הכבוד למויאל שאני חולה עליו, ואמא שלי ואמא שלו כבר 15 שנה באותו משרד בשב"ס...אז שיהיה לו בהצלחה ועד כאן בנושא הזה.

המורה../images/Emo52.gif

חחח

כן אריאל..כשאני כתבתי על שירי מימון

אתה מחקת
לא שאני רוצה שתמחוק לה חס וחלילה,אבל למה למחוק לי?!?!?!
אתה שונא אותי נכון???? ואגב,כמעט כל שבוע אני עוברת ליד הדלת שלו..של מויאל זאת אומרת פעם גם שמעתי אותו מדבר חברה שלי גרה קומה מעליו
מסכן,ליד הדלת הכל מקושקש כזה...וגם למטה הכל מקושקש אבל בתכלס לבנאדם לא מגיעה שום מעריצה
רק פעם אחת איזה ילד שהישתתף בפסטיגל האחרון (בעצם בכל האחרונים) אז הוא גם גר קרוב(הוא גר לידי...זאת אומרת שגם אני קרובה למויאל..וזה אומר שכולנו קרובים למויאל..)אז הוא שם מכתב... אתם יודעים מה הכי מבאס?שאף פעם לא ראיתי אותו...תמיד כשאני באה אז הוא לא בבית...אני יוצאת מהבניין אחרי 10 דק' הוא כבר יצא..כאילו המכונית שלו כבר לא שם...בעצם זאת המכונית של שמרית אפשר להגיד..למויאל יש מכונית ירוקה..נראה לי טוב נגמרה שעת הסיפור ילדים...

מלודי22

New member
אריאל צודק....

זה הפרורום של יוסי, בלי קשר הראל זמר מתוק ויצליח בלי קשר...

orianush

New member
להראל יש מכונית בצבע תכלת!

ובאמת שיר מדהים!!! והייתי בהופעה שלו בגני התערוכה והוא שר שם פעם ראשונה את השיר והוא ביצע אותו מהמם!!!

למעלה