אנשנושים יקרים!

אנשנושים יקרים!

באתי להודיע לכם שאני עוזבת מסיבות אישיות... היה נחמד.
ביי לכם

../images/Emo2.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo94.gif

טוב באמת חבל שאת עוזבת ולא יעזור שאני אנסה לשכנע אותך אולי יום אחר תחזרי
נתגעגעעעע

Deore

New member
איך הכרת אותו....?

אוליי נעשה כמה שינויים... יותר תאורה... שינוי בריהוט... קצת גוונים יותר בהירים... לא, ברצינות... איך הוא היה??? הפורום כמובן...

Unicorn Fairy

New member
ממבט מהצד...

ובגלל שאני יודעת למה הרבה נטשו פה... זה בגלל המעריצות סבון.

לא.. חחח ממש לא

הפורום שהכרתי היה לגמרי אחרת... אם תסתכלו בהיסטורי של הפורום אולי תבינו איך הוא היה...

../images/Emo26.gif ../images/Emo105.gif

מה רע במעריצות סבון
כל אחד אוהב את הלהקה מסיבה שלו הסתכלתי בארכיון של הפורום והיו פשוט מלא ריבים אני חושבת שהפורום התפתח הרבה.. כי בהתחלה הוא אפילו לא זז
וחבל מאוד שאת עוזבת בגלל סיבה כזאת כי מעריצות סבון יהיו בכל מקום ולכל להקה

lgmtk

New member
למה היא התכוונה../images/Emo26.gif

תסתכלו על מה שכתבו על שאקירה-אחת מהסיבות לדעתי. שאגב זה לא נכון מה שכתוב..........אם המנהלת היתה פה........

Deore

New member
האמנם המנהלת לא היתה כאן...

זה לא משנה. כי הכל בסדר בינתיים. וחוץ מזה יש לה חיים... ויש לה בעיות משלה... הרי היא אמרה שהיא רק ביימה תיכון ועכשיו צבר וכל הארגונים האלו nothing else matters

../images/Emo4.gif סליחה אבל .. ../images/Emo105.gif

זה בסדר שלמנהלת יש חיים צבא וזה אבל היא גם צריכה לתפקד פה כי אם היא התנדבה להיות מנהלת היא צריכה לעשות את התפקיד קצת יותר טוב ולא להיכנס פעם בחודשיים עם כותרת של "בואו נדבר בתכלס" [
שאני אישית מהכתורת כבר לא התעניינתי להיכנס להודעה ]

אני חושבת שאת צודקת../images/Emo94.gif

חלק מזה שהפורום היה פעם מת זה שהמנהלת פשוט לא פה לכל אחד יש את הבעיות שלו ואם הוא מנהל רואה שהוא לא יכול לנהל אז שיפרוש.

lgmtk

New member
הקשבה../images/Emo70.gif

אני חושב שצריך למנות מנהל/ת חדש/ה-לפנות להנהלת תפוז ולבדוק. אני לא מתנדב לנהל אבל אני אעזור
מישהו איתי

../images/Emo26.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo105.gif

אני ודנה שלחנו טופס...
ואמרו לנו להתקשר ולקבוע תור לראיון ..
אז נראה מה יקרה בהמשך בכל מקרה היינו רוצות להיות מנהלות

lgmtk

New member
אחלה../images/Emo26.gif

משיו נוקט עמדה.......אני רק מקווה שלא ישנאו אותי על זה שהתחלתי את זה ובסוף לא הייתי מנהל......

רגגגגגע!!!!

אני יודעת שאני כבר לא אמורה להיות פה אבל מה הקטע??? מה אתם מעיפים את המנהלת??? גם שאני הייתי פה היו את המצב הזה אבל בסוף הבנתי שהיא הכי טובה בתור מנהלת וזה שיש לה עוד חיים רק מראה שצריך להבין אותה ולא לקחת לה את המקום!!! מירי היא המנהלת הכי טובה שהיתה פה ואני בטוחה שאף אחד מכם לא יהיה יותר טוב ממנה או אפילו יגיע לאן שהיא הגיעה. תנו לה את הזמן! גם לה יש חיים....

Deore

New member
i'm with her...

אל תחליפו מנהלת... בשביל מה כל הקטע הזה... אני חושב שכרגע הכל טוב... ועדיף שישאר...

lgmtk

New member
תראו../images/Emo26.gif

אני רק חושב שזה מה שצריך לעשות. חוצמזה תקראו את ההודעות של eowin ושל shakira paradise-רק הסכמתי איתן וזהו. אולי הרחבתי ונקטתי עמדה אבל לא יותר מזה.....

Deore

New member
שמע... מדינה חופשית...

אמרת כל אחד נקט עמדה... אני נוקט לצד המנהלת הנוכחית.

NiKi†a

New member
יש לי משהו להגיד לך ילד...../images/Emo4.gif

אתה פשוט ילד קורעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!! אני מתה ממך, אין אתה מצחיק.

למעלה