אנשנושים

אנשנושים../images/Emo4.gif

יש לכם שמות של שירים ישראלים מרגשים....יפים...אני מחפשת שירים לא צעקנים בשביל לשיר וזה מאוד חשוב כי אני צריכה להופיעה: חשבתי אולי על - תישמור על העולם ילד. של דויד דאוור...אם למישו יש תמילים אז תודה! אבל אני צריכה עוד כעיונות זה הופעה ממש חשובה ואין לי רעיונות

SCooBY Doo GIRL

New member
שמור על העולם ילד- דויד דאוור

תשמור על העולם ילד יש דברים שאסור לראות תשמור על העולם ילד אם תראה תפסיק להיות גיבור של העולם ילד עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם ילד כי אנחנו כבר לא מצליחים תשמור על העולם ילד אל תגזים במחשבות כי כמה שתדע יותר ילד אתה רק תבין פחות ובשעה מסוימת ניסגרות כל הדלתות וכל האהבה נגמרת רק אתה ממשיך לתהות תשמור על עולם ילד יש דברים שאסור לראות תשמור על העולם ילד אם תראה תפסיק להיות גיבור של העולם ילד עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם ילד כי אנחנו כבר לא מצליחים גיבור של העולם ילד עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם ילד כי אנחנו כבר לא מצליחים

L i T a L 1

New member
יש לי גם שיר מדהים אבל אני לא יודעת

את המילים שלו ולא זוכרת את מי שכתב אותו אז אני לא יודעת אם זה יעזור קוראים לו אור הירח ניראה לי זה מתחיל ככה: הירח משגיח מעל על גבי שק האוכל הדל המדבר לפני אין סופו לפנים ואימי מבטיחה לאחי הקטנים... אני לא ממש זוכרת את המילים אבל בואו אני יספר לכם את הסיפור של השיר כדי שתבינו למה הוא כל כך יפה אז ככה: אז זה שכתב את המילים כתב אותם אחרי מבצע משה (ניראה לי) שבו העלו אנשים מ(לא זוכרת) והם עלו לארץ ברגל ושמו אותם במחנה של קרוונים והוא בא לשם ודיבר עם הילדים שאל אותם איך היה ולפי זה כתב את המילים את השיר שרים דרך אדב אותם ילדים שעלו משם וסיפרו לו את הסיפור וזה ממש עצוב! מסופר של על ילד ששודדים שעברו במדבר רצחו את אמא שלו והוא המשיך לעלות לבד לארץ בכל מקרה שיר מדהים!

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gifמה דעתך על זה?

משינה-משהו קטן וטוב לא מוצא עכשיו את האור מחפש אותו בנרות משוטט בכל האזור מנקודה לנקודה כמו תקליט שרוט וישן כמו אביר על סוס לבן הולך באפס מעשה הכל מעצמו יעשה ונדמה שזה טוב ככה, כי צריך לאהוב ונדמה שזה קרוב משהו קטן וטוב לא תוכל אותו לאחוז תחפש אותו יאבד בן אדם צריך לעבור מנקודה לנקודה עמוק בלב האפלה משהו בא והולך האושר על העצב נישא בצער ובאושר שוכב ונדמה שזה טוב ככה כי צריך לאהוב ונדמה שזה קרוב משהו קטן וטוב לא מוצא עכשיו את האור מחפש אותו בנרות משוטט בכל האזור מנקודה לנקודה ונדמה שזה טוב ככה זה צריך לאהוב ונדמה שזה קרוב משהו קטן וטוב ונדמה שזה טוב ככה זה צריך לאהוב בקצה של הרחוב משהו קטן וטוב אני מאוד אוהבת את השיר הזה כי הוא אופטימי (וגם לא צעקני מדי,כמו שביקשת) ואני ממש חורשת עליו בזמן האחרון.. נ.ב-המון בהצלחה בהופעה!!

למעלה