אנשנושים הכנתי לי מערכת שעות של מוניקה שאני רוצה שתראו ומי שאוהב שגם יידפיס.. (:
א אובלינה New member 11/9/03 #1 אנשנושים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif הכנתי לי מערכת שעות של מוניקה שאני רוצה שתראו ומי שאוהב שגם יידפיס..
אנשנושים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif הכנתי לי מערכת שעות של מוניקה שאני רוצה שתראו ומי שאוהב שגם יידפיס..
M MiStEr G u I t A r New member 11/9/03 #2 ענננננננקקקקקקקק ../images/Emo168.gif יאאאאאאאאאאאאאאאא את כזאת מלכככככככככככהההההההההההההההההההההה פאאקקק אין לי דיו!!!!!!!!!
ענננננננקקקקקקקק ../images/Emo168.gif יאאאאאאאאאאאאאאאא את כזאת מלכככככככככככהההההההההההההההההההההה פאאקקק אין לי דיו!!!!!!!!!
א אובלינה New member 11/9/03 #5 תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif ומה עם הרקע קיוויתי כבר לראות אותו בגלרייה.. בליני.
תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif ומה עם הרקע קיוויתי כבר לראות אותו בגלרייה.. בליני.
M MiToOsH New member 11/9/03 #3 שאוווווווינגגגגגגגגגגגגגגגג../images/Emo70.gif |דגל חושילינג אם רק היה לי דיו [ואם לא היו לי מערכות של כיתה ט', י' וי"א תלויות בחדר]
שאוווווווינגגגגגגגגגגגגגגגג../images/Emo70.gif |דגל חושילינג אם רק היה לי דיו [ואם לא היו לי מערכות של כיתה ט', י' וי"א תלויות בחדר]
M MiToOsH New member 11/9/03 #4 מיי פלאג! נעשה כפול ../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif
D DrKasperrrr New member 11/9/03 #6 אהבתי+ אבל..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif חסרים לי שם שעתיים שלוש בכל יום מה לעשות, 7 שעות ביום לא מספיק.
אהבתי+ אבל..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif חסרים לי שם שעתיים שלוש בכל יום מה לעשות, 7 שעות ביום לא מספיק.
א אובלינה New member 11/9/03 #7 אני יכולה להכין לך אחת אחרת.. תשיג תמונה שתספיק ליותר משבע ריבועים כאלה.. ואז אני אוכל להכין
S Silver Fox New member 11/9/03 #8 ממש יפה!../images/Emo82.gif אבל בהדפסה זה יוצא קטן אז אין מקום לכתוב
א אובלינה New member 11/9/03 #10 ../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif תודה על כל המחמאות
../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif תודה על כל המחמאות
א אובלינה New member 12/9/03 #14 ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif יהלי מותק ואני בכתה ז'.. לא אכפת לכם, נכון אם אתם רוצים מערכת עם יותר שעות אני אחפש תמונה יותר גדולה.. זה יצא מקרי.. לא ממש ספרתי בהתחלה
../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif יהלי מותק ואני בכתה ז'.. לא אכפת לכם, נכון אם אתם רוצים מערכת עם יותר שעות אני אחפש תמונה יותר גדולה.. זה יצא מקרי.. לא ממש ספרתי בהתחלה