אנשששיייייייייייםםםםם

אנשששיייייייייייםםםםם ../images/Emo168.gif

מישהו בא מחר לפסטיבל בשקל?!?!??!?!!?!?!?!!??!?!!? פליז תגידו כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Danihell1

New member
תגיד, איפה זה ירוחם לעזאזל???

אני הולכת ביום שלישי ליום הסטודנט באחווה... יש לי כרטיס סטודנט! יהיה בן זונה, אייל גולן וכולם.... חחח... סתם סתם, יהיו גם הדג נחש ולהקות מקומיות וכל זה...

the king 25983

New member
גם אני בא../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

רן אתה בא עם טליה וכל החבר'ה נכון
בא לכם להיפגש שם
כמה עולה כרטיס

Rain Star

New member
אהבתי את החתימה! ../images/Emo41.gif

אוף יש כל כך הרבה שירים לשים, וכל כך מעט מקום!!!

היה גגגגדדדדווווללללללל ../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

היה כל כך טוב אתמול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואאאיייייי, הדג נחש וברי היו פשוט מאוד שולללטטטטייייםםםם, וחלק מהנגנים של הדג נחש ניגנו גם לברי, והגיטרסיט שלהם הוא כל כך מממלללללךך!!!!!!! היה גם מן דוכן של טטואר רקורדס, וקניתי דיסק של ברי, אז אחר כך, לא היה לי ולחבר שלי איך לחזור, אז הלכנו וחיכינו לכולם שיצאו..., וברי חתם לי על הדיסק, והגיטריסט של הד'ג נחש שניגן גם לברי הביא לי מפרט!!! ושענן, הסולן של הדג נחש כזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!! הוא דיבר איתנו ולחץ לנו ידיים וחבר שלי אמר לו : "אחי אתם פשו7ט סוסים" אז הוא אמר לו... "חחחח אחי, אנחנו בני אדם, אין סוסים שמדברים עברית....
" איזה מלך!!!!!!!!!! ודיברנו עם כולם, וגם עם הגיטריסט דיברתי והם ממש ממש ממש חמודים!!! היה כגל כך טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטוווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבב

the king 25983

New member
כן, נדלקתי על הבסיסט שלהםעוד../images/Emo66.gif

ברוק עצמאות, הוא כזה גבר...

בואר

New member
הבסיסט שלהם זה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

יאיא כהן-אהרונוב עד כמה שאני זוכרת... **הולכת לבדוק** ייפ זה הוא... הם אחלה להקה! וחנוש-זה שאנן לא שענן... חיחיחי אני מקפידה בשמות...

בואר

New member
אגב...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אמיר בן-עמי(הגיטריסט) שולט!!!!!!!!! מה לא?

בואר

New member
יייייי!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

חוץ מפיטר (השולט!) נראה לי הוא הכי שווה (בארץ לפחות), מה אתה אומר?

אבל הכי אהבתי.... ../images/Emo168.gif

זה את הבסיסט של הפאנקשטיין או משהו כזה.... וואווו..... הוא כסה עננננקקקקק.... אחד הבסיסטים היותר טובים שראיתי...

בואר

New member
אווו!!!פאנקנשטיין רולז!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

הייתי בהופעה שלהם בפסטיבל הג'אז באילת שנה שעברה... כן כן, אני אוהבת גם ג'אז.. ואין לי שמץ מה הם עשו שם כי הם לגמרי לא ג'אז... אווווו!!! השנה אני הולכת שוב לפסטיבל! היהיהי...

Rain Star

New member
פאנקנשטיין שולטייייים!!!! ../images/Emo41.gif

ב-מ-י-ו-ח-ד עילי בוטנר!!!!!!

בואר

New member
ייפ הם שולטים!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

(לא יותר ממוניקה אבל הם גם שולטים) ומי זה לעזה עילי בוטנר?

למעלה