אנששששיייםםם

אנששששיייםםם ../images/Emo168.gif

אני נוסע עכשיו לטיול של הצופעים!! טיול ים אל יםםםםםםםםםםםםם אז תהנו לכם כאן בעלדיי... ושתדירות הכתיבה בפורום לא תרד כן!!!!
אז יאללה..., אני חוזר ביום חמישי.., ץהנו לכם כאן בלעדיי..
אתם מוזמנים להתקשר אליי אם בא לכם.., קחו א ת הפלאפון שלי מסמיון או מישהו.., יאאלללה בבבבבבבבבבבבבבביייייייייייייייייייי אוהב אותכם הכי בעולם!!

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifתהנה, תשמור על קשר,

תתגעגע כמו שאנחנו (לפחות אני) נתגעגע ואל תשכח אותנו
כמובן שתתיקשר מתי שבא לך

class79

New member
תהנה...

תעשה הרבה בעיות, תברח באמצע הלילה, תעשן-->זה כל הקטע..?!לא..?!

exit_from_here

New member
מה הקטע בלעשן?

זה עושה אותך מגניב?קול? לצערי היו לי כבר שני מקרים במשפחה שראיתי מה העישון הדבילי הזה שמתחיל בדיוק מזה "איזה קול זה ללכת לעשן כי לא מרשים",גישה כל כך מטומטמת והורסת חיים למעשן ולסביבה שלו.

class79

New member
זה סתם..

משפט מאיזה שיר באנגלית שתרגמתי לעברית והוא נשמע חלש... אני לא זוכרת אפילו מאיזה שיר, אני זוכרת שהוא היה של AC/DC אבל, את השם שלו אני לא זוכרת... מה זה משנה בכלל...?! אני נגד עישון, אבל ממש--סתם יצא, אני ממש מצטערת, אבל זה לא היה משו מיחד ששוה לפתוח עליו דיון אם כדאי לעשן או לא..! אז עזוב... תן לי להגיד את המשפטים האידיוטיים שלי לעצמי... ובפעם הבאה שאני ינסה לצטט אני יכתוב שאני מצטטת...

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifולא רק זה...

תתרגלו. יש לה יציאות כאלה פעם בדקה בערך...

../images/Emo25.gifאני הייתי בצופים שנה אחת שלמ

-ה בכיתה ו' ואז הייתי באה בתחילות השנה , כאילו ל-2,3 פעולות ראשונות ומפסיקה לבוא.... את נהנהת שם? מתי היית? מתי עזבת? ולמה? (למה אני לעזאזל נשמעת כמו המורה להיסטוריה שלי בשאלות??????) טענה טובה מאוד למה אסור להביא עבודות מייאשות בהיסטוריה לחופש שבחופש כפשוטו משמעותו ניהיים ח-ו-פ-ש-י-י-ם לכמה ימים..שבועות..

חיחי... הממפ אז ככה...../images/Emo9.gif

הייתי בכתות- ה, ו,ז, ואז ח לא הייתי , וב-ט חזרתי, והייתי בקורס הדרכה, ואז בתחילת י התחלתי להדריך אבל זה היה מייגע, ולא היה לי זמן אז הפסקתי...ויצאתי מהצופים...נראה אולי שנה הבאה אני יחזור...

למעלה