אנשששששששים

• פותח הנושא ArSiT
  • פורסם בתאריך

ArSiT

New member
אנשששששששים ../images/Emo24.gif

מה עשיתם אתמול בערב יום העצמאות
ואיך היה?? אני הייתי פה בפרדסיה המשוגעת
אבל היה כיף! ושוב הסתבכתי בכמה דברים... (כמו תמיד) אז מה אתם עשיתם? מישו פה היה ברוק עצמאות?

אני

לא הייתי ברוק העצמאות לצערי הרב אבל חיפה זאת העיר הכי דפוקה בעולםם!! לא היה כלום! פשוט שום מופע כלום!! והזיקוקים היו מזה חרא והיה ממש דפוק הדבר היחיד שאפשר היה לעשות זה ללכת לים והיו שם מלא ערבים שהתחילו ללכת מכות עם סכינים והכל ואוףףף זה היה היום עצמאות הכי הכי הכי הכי חרא שהיה לי בכל החיים!!! מזל שיש לפחות סאותפארק עוד מעט שזה ישפר לי את המצב רוח!!! איזה חראאא!!!

ArSiT

New member
אממ... דווקא היה פה כיף...../images/Emo9.gif

אבל רוב החברים שלי הלכו לוינגייט או לרוק עצמאות... ככה שהשנה באמת לא היה הכי כיף בעולם... שנה שעברה הייתה פה מסיבה כי ביטלו כמעט את כל האירועים של יום העצמאות בגלל התרעות... והיה ממש ממש כיף! קיצור - היה יכול להיות יותר טוב...

olly v

New member
היה ממש כייף!!!

הלכתי עם חברות שלי לאמפי ( מקום גדול עם המון ספריי) ואז ריססתי והשמדתי את כל האנשים שאני שונאת (יש הרבה) והיו הופעות של אנשים מטומטמים שאף אחד לא מקשיב להם ובקיצור היה סבבה

iRoNBaLLz

New member
לא היה משהו....

הלכנו למישהו ואז ממנו הלכנו לקניון בכפר סבא.... אנחנו דפקים והלכנו מוקדם לקניון בערך ב9וחצי-10 לא היה משהו..... ב12 ראינו עוד מישהו.... ואז באו ארסים תפסו תחת אלה כמעט הלכנו איתם מכות חחחח היה שם אחד שאנחנו מכירים אז הרגיע... מילאנו בנות מהכיתה.... סתם אנשים מילאנו...... אני וחבר שלי יותר חיפשנו כוסיות ואני ראיתי הרבה אבל היו 3 יווווווווווווו איזה כוסיות !!!!!!!!!!!!! יא אלוהים....... אבל זה לא עוזר... ב2 הלכנו לחבר עד 3 וחזרתי הבייתה התקלחתי והכי הכי טוב היה החירבון לפני השינה..... יוווווו זה היה כל כך טובבבבבבבבבבבבבבבב ואז הלכתי לישון ב4 וקמתי לפני חצי שעה.....

olly v

New member
תודה על הפירוט העמוק...

נהנתי מאוד לקרוא אותו ( בציניות , למי שלא הבין)

coka

New member
kiss and make up=)

היה ממש סבבה ביום עצמאות הזה... למרות שהוא לא שימש ממש כיום עצמאות, יותר כמו יום חופש מבורך מהבצפר... אז 2 חברות טובות ישנו אצלי, היה הרבה רעש, הרבה לינקין, צ'סטר, לגולס ואראגורן (למי שלא מכיר - ראו ערך שר הטבעות) ו... היה ממש כיף=)

olly v

New member
אמממ...

שאלו את זה כבר מלא פעמים ואף אחד לא ענה אז כנראה ש..... לא.

coka

New member
איש אחד הלך הלך הלך

התעייף, התחיל לרוץ
אוף אני מתה משעמום... תבדרו גם אותי.. מישהו..?

ArSiT

New member
אלרן!../images/Emo123.gif

במקום לזלזל אולי אתה תנסה לעשות משו שיעיר פה את כולם?

Cupid In Hell

New member
אני זילזלתי????

חס וחלילה!! זה היה בצחוק!!!!!! יש מעליבה
ובואי אני יעיר ת'פורום הזה!!!!!!!!!!!!!!

למעלה