אנששששששששששששים

אנששששששששששששים../images/Emo19.gif

יש לי אקוריום חדש לאחר שהאקוריום שלי שבק חיים ונשבר... אח שלי אמר לי שהוא יביא לי אקוריום וקמתי בבוקר כי העירו אותי לשים תאקוריום והוא ענקקקקקקקקקקקקקקק ממש ענקי! והוא הביא לי אבנים וצדפים מיוחדים ועצים לאקוריום ומלא צמחים וגם צמח זוהר בחושך ומנורה ונייר לקישוט מה הוא לא הביא לי! וגם דג זהב וצירפתי אותו לדגית טלסקופ שלי שהיא בהריון!
ולדג הכתום השחור שלי ולחילזון איזה כיף! יום ראשון אני קונה עוד מלאןןןןן דגים!

Suikun

New member
תתחדשי.

כדאי לחכות קצת עד שאת קונה דגים. האקווריום חדש, ומחזור החנקן עדיין לא הסתיים, הבקטריות לא התיישבו, ואם תביאי עוד דגים סביר להניח שיהיה עומס והמערכת עלולה לקרוס, והדגים עלולים למות. תני לאקווריום לנו קצת, לפחות עד יום רביעי ואז תוכלי לקנות עוד כמה דגים. לא "מלאן", אלא שניים. תקני רק שניים בכל פעם (אלא אם כן הם ממש קטנים יחסית לאקווריום או דגי להקה), עם רווח של שבוע בערך בין קניה לקניה. איזה גודל אקווריום יש לך , בכל מקרה?

OZEEVI

New member
מזל טוב קטיפונת

אבל לא טוב שקנית כבר דגים את צריכה קודם כל שהמים יתייצבו לפני כן, ועדיף לקנות דגים טרופים לדעתי, אני מקווה שלא שמת עדין את האבנים והעצים............... ואני מקווה גם שבמיים שמת אנטי כלור תשלחי תגובה

אמ.........

תודה והעברתי אותם כי היה לי חור באוקריום השני! ואני רוצה לקנות איזה 3 4 זברות זה אקוריום פנורמי ששוקל 40 קילו איזה גודל אין לי שמץ..

OZEEVI

New member
מי זה הדג הכתום?????

לא מומלץ לשים גופים ודגי זהב ביחד אבל אפשר

למעלה